Új hozzászólás Aktív témák

  • garage112

    aktív tag

    Sziasztok!

    Kalandom a Lenovo Y530-al 12 nap alatt. (i7-8750H, 1050Ti, 8GB RAM, 240Gb NVMe + 1 TB)

    Már windows telepítésnél nem működött a touchpad. Viszont amint felment a windows az megjavult. Jött az első probléma. A touchpad random időközönként megakadt, nem mozdult, nem reagált semmire. Itt már éreztem, hogy valami nem oké, de erre következett az új probléma, a töltés. Arra lettem figyelmes, hogy nem töltődik a laptop (csatlakoztatva, nem töltődik). Gyors fórumozás után BIOS frissítés, majd nem bootolt be kétszer a gép. Viszont miután helyreállt, a töltési gond megszűnt, a touchpaddel egyre több gond lett. Harmadnap jött a következő probléma. Videóknál zenéknél a hang nem indult el csak bizonyos idő után. Átlag 2-5 másodperc, max 7 mp. (ez már csak a munkám miatt is hatalmas hiba, sajnos haknikon, fellépéseken nem túl jó mikor nem indul el a zenei alap csak másodpercekkel később megjön ott ahol épp tart a zene.)
    A másik pedig, hogy minden fájlomat annak ellenére, hogy megszakítottam, kijelentkezem OneDriveból egy OneDrive mappába mentett, tallózni sokszor nem sikerült fájlokat programon belül. Bár ez a legkisebb gond.
    Pendrivera raktam zenéket, ugyan úgy, ahogyan a régi gépemen, azóta a bejátszó eszköz nem talál a pendriveon zenét.

    Elég szélsőséges eset, de nekem ezek a tapasztalataim voltak ezzel a géppel. El szeretnék állni a vásárlástól, de a szerviz visszadobta karcolás miatt, Dell G5 öt választottam helyette, úgy néz ki a karcok miatt még pluszban fizetek. A boltnak az üzletvezetője nagyon segítőkész mindenben, legalább ez pozitív :)

    Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)

Új hozzászólás Aktív témák