Új hozzászólás Aktív témák

  • #86952448

    törölt tag

    válasz Darth_Revan #19250 üzenetére

    Nem haragszom, de akkor te se. Már annyiszor leírtam, hogy nekem első sorban munkagép kell, ami valamennyire mobilis, és meg lehet vele jelenni a játszóházon kívül is. A G752VT egy elkeseredett próbálkozás volt, és hiba volt. Képekről nem láttam, mennyire nem az én világom. Biztosan jó gép, de az y720-szal együtt inkább egy gyerekszoba dísze, mintsem egy nekem való masina.

    Emlékezz, az első választás az acer volt. Két legyet akartam ütni egy csapásra: Munkagép, ami szórakoztat is. Az acer ránézésre megfelelt, de a game alatt elvérzett. Ez a dell - úgy tűnik - bírná a játékot, itt inkább egyéb, minőségi aggályaim vannak, és nem vagyok benne biztos, hogy első tulaj vagyok. (A gépelést amúgy kezdem megszokni ezzel a billel.)

    Nekem ez nem visszalépés, viszont az meglehet, hogy erőltetek valamit, ami nem megy. Nem vagyok benne biztos, hogy lehet egy laptop visszafogott fizikai tulajdonságokkal egy mindenre alkalmas választás. Lehet, hogy a két műfajt külön kell választanom. De ez a topic nem erről szól.

Új hozzászólás Aktív témák