Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    válasz KillHates #12374 üzenetére

    Na de viccet félretéve gyors reakció mert többre sajnos nincs időm peregnek az órák :D

    A furmark jó dolog és ezzel való tesztelés is jó dolog. Természetesen nem 0/24 kell bírnia , de egy erős kiindulási pontot ad, hogy majd a notid 32 fokos hőségben notipad nélkül egy 12 órás withcer 3 vagy bf X+1 szérián 128 as pályán mit fog tudni. Egy nagyon jó viszonyítási pont, hogy extrém körülmények között sem fog bedőlni a rendszer és használhatjuk nyugodtan.

    A te megközelítésed is jó dolog mert tényleg ezzel a notebook használati idejét csökkentjük. Viszont itt álljunk meg és szedjük ketté a dolgot én mint user elvárom hogy x teljesítményt adja le MINDIG és addig amíg szükségem van rá, cserébe azt kapom hogy gari időn túl lehet bemondja az unalmast vagy épp gari időn belül ami meg engem egyáltalán nem érdekel mert, garis. Ezzel kell tisztában lennie az embernek hogy extrém használat mellett extrém módon csökken(het) az elvárt üzemidő is.

    De a kettő teljesen más dolog, hogy valaminek a várható élettartama csökken vagy pedig képtelen leadni a teljesítményét minden körülmény között. (throttlingol)

    Ez egy élhető és jó kompromisszum engem egyáltalán nem érdekel, hogy mi lesz a gépemmel 3-4 évesen mire a garancia lejár mert addigra kukában fogja végezni úgyis hisz semmire nem lesz használható teljesítményileg. Viszont addig amíg én használom 3-4 évig az már nagyon is érdekel, hogy mennyire fog lagolni egy 18 órás BF ultramaraton lan partin ahol 12 ember van 12 négyzetméterre zárva és 35 fokba fő a tojásunk. Mert ha ott behasal az fps és amiatt behalok akkor a gép várható élettartama sokkal kisebb lesz mert repül ki az ablakon.

    Szóval van értelme a furmarknak csak más szemszögből kell nézni a dolgokat ;)

    [ Szerkesztve ]

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Új hozzászólás Aktív témák