Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ígyvanferi

addikt

válasz parandroid #58130 üzenetére

:DDD Állat.

Optikai pulzusmérő kérdés: a korlátaival tisztában vagyok, arra lennék viszont kíváncsi, hogy pontosan mi vagy mik okozza/okozzák rövid résztávoknál a pontatlanságot? Az intenzívebb karmozgás? A nagyon hirtelen megugró teljesítmény, ezáltal pulzus? Hogy besüvít alá a szél? (:F )
    Eléggé bejön eddig a FR745 optikai mérése, egyszerűbb tempóváltásokat, megállok lámpánál, mittomén, simán leköveti, minimális késéssel (nem hasonlítgattam öves méréssel, de semmi jelentős, néhány másodpercnél nagyobb késést nem szúrtam még ki). Kivéve persze a nagyon rövid, intenzív résztávokat. Tegnap 300/300 résztávok voltak, pár darab, olyan 5K iram kb., itt azért már nem voltak ugyanolyan dombok-völgyek a pulzusgörbében, mint a tempógörbében.
    Ilyen:

Illetve pár napja pár repülő gyorsítót is próbáltam, ott még kevésbé vannak szinkronban a HR-huplik a tempóval.

Még egyszer mondom, elfogadom a technológia korlátait, nem várok csodát ilyen körülmények között, csak tényleg kíváncsi lennék ilyenkor mi van a háttérben.

Új hozzászólás Aktív témák