Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz parandroid #58130 üzenetére
Állat.
Optikai pulzusmérő kérdés: a korlátaival tisztában vagyok, arra lennék viszont kíváncsi, hogy pontosan mi vagy mik okozza/okozzák rövid résztávoknál a pontatlanságot? Az intenzívebb karmozgás? A nagyon hirtelen megugró teljesítmény, ezáltal pulzus? Hogy besüvít alá a szél? ( )
Eléggé bejön eddig a FR745 optikai mérése, egyszerűbb tempóváltásokat, megállok lámpánál, mittomén, simán leköveti, minimális késéssel (nem hasonlítgattam öves méréssel, de semmi jelentős, néhány másodpercnél nagyobb késést nem szúrtam még ki). Kivéve persze a nagyon rövid, intenzív résztávokat. Tegnap 300/300 résztávok voltak, pár darab, olyan 5K iram kb., itt azért már nem voltak ugyanolyan dombok-völgyek a pulzusgörbében, mint a tempógörbében.
Ilyen:Illetve pár napja pár repülő gyorsítót is próbáltam, ott még kevésbé vannak szinkronban a HR-huplik a tempóval.
Még egyszer mondom, elfogadom a technológia korlátait, nem várok csodát ilyen körülmények között, csak tényleg kíváncsi lennék ilyenkor mi van a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest