Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- EAFC 25
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeti11
újonc
Helló!
Új vagyok errefelé, szóval nem biztos hogy mindent leírok amit kellene, de igyekszem
Kábeles FÜLhallgatót keresek, "agybadugósat" (leginkább mert szeretném ha magas hangerővel se hallatszana ki. Bár nem szoktam sokat úgy hallgatni, de ha egy jobban szeretett zene van, vagy a villamoson ülök, akkor nem árt), egyenletes hangprofilút (mármint hogy az alap kiegyenlített hang, hogy egyik frekvencia tartomány sincs kiemelve), és strapabírót (nehezen törik/szakad a kábele, tudom hogy ilyen nincs, de azért hátha mégis). ezt mind kb 10-20k ártartományban, sőt inkább 10k környéke. opcionális funkcióként szuper lenne ha lennének rajta (Windows 10 Mobile/Lumia 535 kompatibilis) zenevezérlő gombok, és ha mély hangokat is tudna kiadni, bár gondolom ebben az árkategóriában ez már szinte/majdnem alap. Ha valami nem tiszta, kifelejtettem, vagy van egy jó ötletetek hogy milyen való nekem, várom a válaszokat -
MPeti11
újonc
Különben a mageikus mit jelent? Elolvastam az összefoglalót, de nem emlékszem már, most meg telefonról vagyok.
Szer: Ja hogy ő egy tag de akkor hogy érted hogy az egy mageikus füles? Neki is olyan van?
Másik kérdés: Beállítható hogy ha új válasz érkezik, emailt kapjak róla?
Szerk2: Az a yamaha egy picit már drága :/ lehet nekem egy kicsit mást jelent a jó minőség, én az alatt azt értem, hogy nem torz, hanem normális hangja van
Legutóbb egy ilyenem volt (kép), csak a bal oldala elromlott.[ Szerkesztve ]
-
MPeti11
újonc
Bezony ám
szerkesztettem az előző kommentemet, a végén a kép nektek se tölt be?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest