Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Sziasztok! Pár hete panaszkodtam a frissen vásárolt AKG K315-ös fülesemre, azért, mert nem éreztem a mély tartományban kb semmit, vagy csak nagyon élettelenül.

    Azóra megszületett a megoldás, fel kell rá rakni mégis csak a mellékelt fülpárnákat (nem agybadugós, és az előzőt tudtam használni anélkül is, sőt nem is volt hozzá). Mintha valami teljesen mást hallgatnék. Egyszerűen szuper a hangja, számomra teljesen tökéletes. MIndenki aki esetleg vett, de nincs vele megelégedve, próbálja meg így is. Fejleszakító basszust nem kap, csak pont annyit amennyi kell átlagosan.

    Más: kérdés: adtak a füleshez egy szép kis tartót, ami madjnem jó lenne, ha fél centivel nagyobb lenne. A fülesen van egy kb 6 cm hosszú hangerőszabályzó, ami miatt ebbe a háromszög alakú tartóba csak úgy lehet berakni a cuccot, hogy a szabályzó egyik végénél mindenképp megtörik a kábel. Ilyen fülestartó eszközt lehet külön venni valahol? Háromszög alakúra gondoltam (kör nem jó a merev szabályzó miatt), csak nagyobbra, vagy ekkorára, de kívülről feltekerősre. Nem akarom csak így begyűrni a táskába, főleg most, hogy meg is vagyok vele elégedve.

Új hozzászólás Aktív témák