Új hozzászólás Aktív témák

  • Kammerer2

    kezdő

    válasz Malfroy #91784 üzenetére

    Igen, az a jó pozíció, amikor a legdinamikusabban hallod a mélyeket is. De a szájnagyranyitós példa is mutatja, hogy nem minden IEM és illeszték és fül kompatibilis egymással, azaz bizonyos esetekben nem tudja az ember optimálisan behelyezni, hanem csak kompromisszumokkal, ez pech - vagy nyitvatartom a számat egész hallgatózás alatt.

    Amiről nem nagyon esik szó, és rengeteg embernél látom a rossz példát, emiatt írok. A behelyezéskor fontos a másik kézzel a fülkagylót húzni valamilyen megfelelő irányban, hogy a hallójárat kiszélesedjék, hogy a behelyezéskor ne nyomjuk össze a levegőt odabenn, hanem elegendően mélyre helyezés közben is el tud távozni a túlnyomás, és a fülkagyló visszaengedésekor valósul meg a hermetikus zárás, a KÜLSŐ LÉGNYOMÁSSAL AZONOS LÉGNYOMÁSON. Ha behelyezéskor odabenn túlnyomás jön létre, akkor összetöpped a zene, amellett, hogy persze kényelmetlen is a membránnak.
    Példa: bizonyos, főleg DD IEM-eken, mint tudjuk, rajta van a bélyeg, hogy erőst hajlamosak a driver flexre, no ez azt jelenti, hogy biztosan rossz módszerrel helyezik be. Jó módszerű behelyezésnél nincs driver flex, és ez egy ellenőrzési segítség is.

    Lakott sziget-Bogár a hangyabolyban-Válaszd az életet!

Új hozzászólás Aktív témák