Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Sziasztok!

    Gondolkodom egy jobb in-ear füles beszerzésén, ehhez kérnék segítséget. Árban valahol a 15-25k között, de ez ilyen tipp, nem tudom igazán, mit várhatok ennyiért.

    Elsősorban 'utcai' használatra lenne, telefonhoz, ez igazából a legnagyobb félelmem egyben: beakad a kábel, gyűrődik a zsebben a csatlakozónál, ha nem használom összehajtom s kabát/táska zsebre rakom. Ezért előny, ha a kábel/csatlakozó cserélhető, esetleg valami strapabíróbb anyagból van.
    Szintén emiatt jó lenne rá egy vezérlő (gondolom a mikrofonos verziók ilyenek), a play mellett hangerő/léptetés gombokkal is.

    Hangzásban talán egy V karakter, vagy kiegyenlített lenne jó, rock/metál a fő irány (tehát azért legyen magas tartomány is / nem akarok túl sok mélyet). A forrás pedig telefon, spotify az esetek legnagyobb részében.
    Fontos lenne még az izoláció is, mivel főleg tömegközlekedésben használnám (vagy irodában, ott inkább fordítva érdekes, hogy más ne hallja, ne szűrődjön ki).
    Szimmetria, kábelvezetés: ezt passzolom, kényelmes legyen. Fül feletti verziót mennyire macerás szemüveggel hordani?
    Meghajtó: szintén passz, nem értek hozzá.

    Alapvetően jobb szeretem az itthon garanciális berendezéseket, főleg ilyesmi ársávban, de nem zárkózom el a külföldi rendelés elől sem.

    A lista alapján gyors átfutás után, egyelőre csak a praktikus szempontok szerint:
    - Soundmagic E50: van 2 év itthoni gari, 16k, talán nem gubancolódik - de úgy látom az E50C lenne a vezérlős mikrofon, az már 20.5k...
    - Vsonic VSD3S: tetszik a modularitása, vezeték cserélhető, akár headsetesre is, sok gumiharang. Hátrány ahogy látom, hogy a gyári kábel annyira nem strapabíró főleg a csatinál, és a fül-illesztékek sem a legjobbak (állítólag). És nincs magyar forgalmazó.
    Miért van '*' a "fül feletti kábel" rész mögé írva? Úgy látom ez a verzió már másik csatival szerelt, ezért v2, de fix kábeles - sőt, a legtöbb helyen fixet látok (v1-ből is), hát annyira nem örülök, főleg ha benézik s másikat küldenek. Headset kábelt nem nagyon láttam találtam hozzá, tudtok linkelni esetleg?
    - Rockit Sounds R-50: olyan nagy bizodalmam nincs valamiért abban a vezetékben, főleg ezután. (+hol a mikrofon, az másik modell?)
    - Soundmagic E80: szintén a C verzió lenne jó, de egyrészt nem találok itthon, másrészt külföldön is 30k körül látom, azt már kicsit sokallom (főleg a vezérlő felárát, a sima/mikrofonos 20/23k).

    Ti mit javasolnátok?

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák