Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz vicze #57611 üzenetére

    köszi a linkeket, természetesen megnézem őket.:R

    ugyanakkor a nevük ellenére annyira nem teljesen egyértelmű, hogy melyik lenne jobb választás. Természetesen addig ok, hogy a Basso-ban több a mély, de hogy egy P3hoz képest mennyivel, pl ezt nem tudtam meg egyelőre (ahhoz tudok legjobban viszonyítani, utána P2, majd VSD3S, viszont utóbbihoz nem szerencsés, mert csak a legkisebb illesztékkel tudtam próbálni. Esetleg még Senn Momentum in-ear-hez viszonyítva tudnám eldönteni, hogy mennyi az annyi, mert azt max kölcsönkérem főnöktől :B) Illetve ehhez még hozzájön, hogy head-fin lévő topikjában főleg trance/house stb zenéket kedvelő emberek írnak ezekről, így ez megint nem jó viszonyítási alap. Ugyanakkor azt is többször olvastam, hogy a Basso szeparáció/tér szempontjából is jobb egy picivel, viszont ellenkező véleménybe is belefutottam már:)
    Mindenképpen olvasgatok még, van még kis időm, X3 még csak most jött ki szombaton, mire lesz megfelelő mennyiségű user review, addig van időm (habár lehet, ha külön megrendelem a fülest, mert jelen pillanatban egyre jobban tetszik... sajnos mindkettő ;] )

    Illetve természetesen élek Simi-San kolléga felajánlásával is, és kifaggatom picit :B (fülestali nekem sajnos kizárva, mert Pécs azért nincs olyan közel BP-hez, ahol egyébként is szökőévente 1x járok, vagy ritkábban )

    szerk.: egyébként engem a szibilancia zavar ("sziszeg/éles"), a drive flex-el semmi bajom (mármint az nem kizáró ok, max óvatosabban kezelem)

    [ Szerkesztve ]

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák