Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    Gyorsban összeszedem a tapasztalataimat a JVC HA-FRD60-assal kapcsolatban.

    1. Doboz és tartozékok: sima műanyag doboz, semmi extra. Használati utasítás, 2pár fülharang(S és L, a közepes méretű a fülhallgatón található), ruhacsiptető, kábelfeltekerő és egy kis bársony szüttyő.

    2. Smart switch: okos ötlet, hogy van a távirányítón egy 2állású kapcsoló amivel az iPhone és egyéb kompatibilitási módok között lehet választani. Elsőre meg is tréfált, mert iszonyatosan rossz volt a hangja emiatt, gyakorlatilag az egyik oldal alig szólt de átkapcsolva tökéletes lett.

    3. Távirányító+mikrofon: a szimmetrikus kábelen az elválasztás alatt található ami szerintem kicsit túl messze van az ember szájától, beszélgetésnél oda kell tartani. A Smart switch-en kívül 1 gomb található rajta az ellentétes oldalon, maga a gomb elég apró viszont jó a nyomáspontja ha megtalálja az ember. A mikrofon hangminősége rendben van.

    4. A lényeg: kis bejáratás/szokás után azt mondom nagyon jó hangja van. A részletek nem vesznek oda, a mélyek bár nem dobhártya szaggatóak, de dörrennek akkor és ott ahol kell. Szerintem a hangszerek is rendben elkülöníthetőek. Kicsit "fémes" a hangja. Viszont a forrás hibáival kegyetlenül bánik, a recsegés vagy egyéb zajok is tisztán kihalhatóak. Maga az eszköz eléggé kilóg fülemből viszont nem nyomja, nem irritálja sehol. Kábelzaj szinte semmi.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák