Új hozzászólás Aktív témák

  • cryingdr4g0n

    aktív tag

    Megjött ma az mp4nation-ről a várva-várt Ivery IS-1-em. Szept. 19-én adták fel, valóban megérkezett a várható határidőn belül, kevesebb mint 2 hét alatt.
    Na most, el kell mondjam, hogy ár alapján rendeltem, nem ismertem (10 dollár körül volt a paypalomon, és akartam egy olcsó, headset funkciót is tudó fülest). Megrendelés után olvastam tapasztalatokat róla a head-fi.org-on. Fogalmam se volt, hogy ez ennyire jó, vagyis hogy annak tartják, ugyanis agyba-főbe dícsérik, és nem "csak a kategóriájában", hanem abszolút értelemben is. Na, ezek után igen kívácsian vártam. Na most, nem hogy nem csalódtam, de konkrétan besz.rtam rajta. És ez így bejáratás előtt...
    Ennyiért ez egyszerűen röhej, bűn kihagyni.
    Még csak az összeszerelési minőségébe se nagyon köthetek bele. Ha negatívumot kéne írni, akkor a csomagolás során kissé megtörik a zsinórját a kínaiak, ennek nem örültem. A távirányító rész (szerintem) nem szép, mintha valami használt műanyag lenne, kissé karcos gyárilag. Van némi driver flex, meg mikrofónia, de ennyiért ez szerintem bocsánatos bűn.

    • Flies around shit - bees around honey •

Új hozzászólás Aktív témák