Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
Ezt a JHL-t a mennyiből lehet kb összerakni ? Ami ebayen van kompletten összerakva, azt nem érdemes megvenni ? Abban nem olyan jó minőségűek az alkatrészek ?
(#13281) bkercso: esetleg ha van nálad kéznél egy X-Fi HD USB, akkor összehasonlíthatnád ezzel a Musiland Monitor 03 US-el. Egy ideje nézegetem, de nem írt még róla senki vmi használhatót.
(#13292) bkercso: itt azt írod hogy HD600-al teszteltétek, az előző hsz-ban pedig HD660-t írsz. Akkor most melyikkel lett tesztelve ?
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
krichd1
addikt
Nem M50-hez kellene, hanem Fischer FA-003-hoz vmi erősítő aminek szebb, tisztább a közepe és egy kicsit több magasa van mint az x-fi erősítőjének kb. 10-15%-al. Bár ez is egy könnyen hajtható fejes, ezért ehhez is sok lenne.
(#13532) bkercso: A sorba kötött ellenállás nem ront(hat) a hangminőségen ?
[ Szerkesztve ]
-
antivirtuoz
tag
Eredetileg hangkártyát szerettem volna, de PH! tagok inkább ezt ajánlották, úgyhogy a kártya áránál biztosan nem többet. Egyelőre mondjuk azt, hogy 30-40ezret is akár, de jobb lenne kevesebből megúszni.
"A legfontosabb: nem szabad abbahagyni a kérdezést." - Albert Einstein
-
VS461
tag
Holnap kipróbálom. De ahhoz át kell rendezni az asztalomat
Btw Musicbee eddig okés, bár az ízlésemhez képest túl csicsás, mi a francnak bele youtube meg fotók, meg wikipédia. Ágyba ménem hozza a reggelit???
Tesztidőszak indul szoftveresen, hardveresen. Beleveszem még az XBMC-t is, meg esetleg benézek a boltba egy másik kábelért.
Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота
-
krichd1
addikt
Lassan írhatnál róla, engem érdekelne, elég egy hét bejáratás szerintem, bár ez attól is függ hogy hány órát használtad.
(#13830) Seep: ODAC-ról vmi itteni vélemény engem is érdekelne, úgy emlékszem hogy boba6 rendelt talán ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Mert az a legjobb, a 192kHz kaka: "192 kHz adds useless bandwidth while decreasing performance."
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
az audiolab m-dac-ról nagyon jókat írnak mindenhol, de hát piszok drága, ha végül lesz külön előfok, pláne nem játszik ennyiért. nézem a többi tippet, de csak kapkodom a fejem, annyi irány, lehetőség van.
egyébként ami tökéletes volna például, az az audiolab 8200cdq, ami cd, ess sabre chipes dac és előfok egyben. csak hát az is drága.
külön előfokba amúgy kb. beletörődtem, ha találok jót és olcsón, de sajnos szűk a választék a full szimmetrikusan épített, xlr ki- és bemenetesekből.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
madgie
titán
Erre a Prodigy-re végül én csaptam le, ha nem gond, akkor szükségem volna némi segítségre
Szóval, Superlux HD668B mellé vettem. Alapvetően kinyíltak a terek, szárnyra kel egy-egy szellősebb muzsika, de picit sok lett a magas és kevés a mély. Nem, nem akarok basshead cuccot, maga a füles volt mindig ilyen, csak most a cube mellett jobban érezni. Vannak olyan zenék, amelyeknél pontosan tudom, hogy kell szólnia, mivel a hangzást én kevertem, én is játszottam fel és a keverésnél is ott voltam anno. No, ezeknél is hallani, hogy morzsányit sziszeg már a magas és nincs elég "düngés" benne.
A hosszúra nyúlt problémaleírás utáni egyszerű kérdésem: opamp csere a cube-ban (ha igen, a fentiek alapján mire), vagy fülescsere az ajánlott? Az előbbi gondolom olcsóbb, csak kérdés, jobb megoldás-e.
-
bigmasterg
addikt
Gondolom hihetetlenül, csodálatosan jó lehet vele.
Komolyan: Nem tudom, nem hallottam még T1-et.
Azt tippelném, hogy balanced T1-el tuti jó, sima jack-el meg ki kell próbálni.Még a debreceni találkozón rá volt kötve egy 250-es dt880, azzal (a rövid hallgatózás alatt, amire ott idő/lehetőség volt) emlékeim szerint nem volt vele probléma.
bkercso:
Írtad, hogy bajnokpityu már hallotta és azt hittem, hogy az alapján született az a pár komment. De ezek szerint csak nem hallotta.
Nagyjából ezt a pár kommetet találtam róla csak. meg ezt -
contaxg
veterán
Hétfön remélem fel tudom adni. A két dobozos be sincs járatva... dolgoztassam egy picit?
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bajnokpityu
félisten
Hát, van ez így. Bkercso erősítői nekem sem jönnek be. DACai sztem hazai árakhoz képest megfelelő ár/értékűek. Csak ne lenne hongkong. Föntebbi kategóriában nincs kina, sztem ott volna még lehetőség, de ezt már mondtam Bercinek is.
Azért van ennyire nagy arcom ezzel a tranyóssal, mert aki zenét akart hallgatni, élvezte ezzel. Minél többet hallgatta akinek kölcsönadtam, annál jobban tetszett nekik. Mondjuk amiket kölcsönadtam, azok a sajtomnál jobb hangúak, sajátomra sosem jut idő. Eleinte volt még olyan vélemény, hogy szinez, így-úgy, msot meg a próbált fülesekből sokat ki tudott hozni. Amikor meg irdatlan felbontású forrásra került, én is csak lestem, hogy ez hogyan létezik. Egy komolya baja van, szar forrás esetén kíméletlen,hallgathatatlan.
Nagy a differencia a gyári és a moddoltam között. Mint ahogy az a JLH sem gyári volt, ami a talira ment.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest