Hirdetés
Aktív témák
-
Kain
senior tag
Egy fent emlitett progira lenne szuksegem,lenyeg h legalabb azt tudja mint a Total commander,es konyvtarat is lehessen feltolteni.
Ui:Mostantol kb 2 oran keresztul nem leszek netkozelben,de ez ne vegye el a kedveteket!!!
:D
PS2:Ja es a gugli nem a baratom !
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Kezdjük a végéről...
''PS2:Ja es a gugli nem a baratom !'' :(((
''Ui:Mostantol kb 2 oran keresztul nem leszek netkozelben,de ez ne vegye el a kedveteket!!!''
Barátságos hozzáállás.
''Egy fent emlitett progira lenne szuksegem,lenyeg h legalabb azt tudja mint a Total commander,es konyvtarat is lehessen feltolteni.''
Mit szólnál mondjuk a Total Commanderhez?
Nem freeware, de teljesen funkcionális shareware-ként.Aki hülye, haljon meg!
-
törölt tag
és van-e olyan progi, ami ftp címeken keres? mint pl a google a http-n??
-
Kain
senior tag
Köszönöm az összes hszt!
-
Dilikutya
félisten
Total Commander nem warez. Shareware, elvileg 30 napig működőképes de abben nem vagyok egészen biztos, hogy be is tartja a progi a határidőt, amennyire észrevettem, utána sem történik semmi különös, csak megmarad inditáskor a kis képernyője
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ultrafxp.
free, teljesen, sftp-t tud
Lecchftp
teljesen igyenes, és van hozzá magyar nyelv(angolul nemtudóknak)A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Dilikutya
félisten
és ha nem törlöm? megbüntet a BSA? ezt a fejlesztők sem gondolják komolyan hogy valaki letörli a teljesen működőképes programot és megveszi csak hogy eltüntesse az elejéről az 1-2-3 gombos képernyőt :D
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
de korlátozások nélkül semmi értelme, igy nem veszi meg a user, mert nincs rákényszeritve. ha pl a progi 30 nap után lekorlátozná, vagy be is szüntetné a működését, már érne valamit.
Aktív témák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szólánc.
- Mini PC
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest