-
GAMEPOD.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
ma megcsináltam a csirkemanó féle tárkonyos-gombás sertésragut! nem lett rossz! tudok főzni! általánosságban a sertéshúst mennyi ideig kell főzni, hogy ne legyen rágós?
-
(Bundás)
addikt
Finom tartásmártás receptje? egyet találtam: 1dl étolaj+tojás sárgája összekeverve, aztán hozzá 1dl fehérbor, mustár (de hogy mennyi?), fél dl tejföl, csipenyi cukor, só! de nekem ez túl híg lett, és az íze se az igazi!
-
(Bundás)
addikt
Kedves háziasszonyok, apukák, agglegények, sültkrumplisok, miegymás! Fritőz nem kell valakinek, nászajándéknak esetleg: nulla perces, vadi új! -> [link]
Bocs az offért, de hátha valakinek pont... -
(Bundás)
addikt
Spagetti vagy makaróni tésztát lehet valahogy ''szaftosabbá'' tenni. Olyasmire gondolok, mint a kínai kajákba az a spec szaftos tészta... Tehát alapból legyen finom íze a tésztának.
-
(Bundás)
addikt
válasz csirkemano #662 üzenetére
Köszi, ez jól jött, mert idáig porból csináltam karbonáárát.
-
(Bundás)
addikt
Hát, nem tudom, hozzá szoktam már!
Majd megcsinálom ezt a ''live'' verziót és megmondom melyik jobb.
Amúgy elég jól megcsinálják már a porokat, mármint íz téren. Spektrumon volt film erről azt hiszem. Úgy túlaromázzák a dolgokat, hogy jobban ízlik neked egy idő után mint a nagyi kajája, legalábbis gyerekeknél megfigyelték, hogy rászoktak. -
(Bundás)
addikt
Pfu, na majd @50 év múlva, amikor mennek a mai ''nagyikhoz'' ebédelni áz emberkék előkapják a jó porból készült Alföldi halászlé és Almás-fahéjas megyespite receptet.
Most elképzeltem, ahogy a mami kicsit megrázza a zacskót és beleszórja a tálkába: Gyere Pálika, kész az ebéééd! -
(Bundás)
addikt
Tud valaki jó vadas receptet? Nálam a vadas mustár + darált hús + tészta + vegeta kombináció, erre gondolok. Izesíteni szeretném még pluszba valamivel, fűszer-, egyéb hozzávaló-, elkészítéstippet szivesen fogadok.
Köszönöm. -
(Bundás)
addikt
Tökfőzelékhez olyan piros húst, hogy lehet csinálni? Amit a menzán is adtak, befogta a főzeléket, szaftos valami.
-
(Bundás)
addikt
Miért van az, hogy hideg vízben hamarabb kiolvad a fagyasztott hús, mint meleg vízben?
-
(Bundás)
addikt
SPAR-os edény akciót valaki igénybe vette már?
-
(Bundás)
addikt
Hekkfiléhez valami jó receptet tudna valaki?