Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz BobTail #44426 üzenetére

    Van egy érzésem, hogy addig fog tartani ez a hype a G4 körül. Rá kell kapcsolnom majd. :DDD A 950 is megkapja a korábbi lumiák képességeit (kamera)szoftveres téren (raw, manuális fehéregyensúly, záridő, iso, stb.)?

    (#44423) Xiawave: Valóban tud ez a G4! :) A színek nekem is tetszenek, automata fehéregyensúllyal kicsit sárgábbra akarta belőni. Viszont van még néhány kép (talán 2 adag is lesz), majd este hozom a következőt, ha van rá igény. :)

    (#44416) balazs1022: Nem rossz az az Oppo sem, azon is mindent lehet manuálisan állítani, ha jól emlékszem. Tessék jönni a képekkel, eddig nem sokat láttam, azok viszont meggyőzőek voltak! :) Nálam is bent volt a versenyzők között a Find 7a, csak a szoftveres támogatottsága, "minősége" miatt vetettem el viszonylag korán. De az eddig, általam látott képei természetesebbnek tűnnek, mint a G4 által gyártott képek. Kevésbé zajos, kisebb a zajszűrés és kisebb az élesítés is (emiatt kicsit életlennek tűnek a részletek, viszont szintén emiatt szerkesztésnél többet ki lehet hozni belőlük szerintem).

Új hozzászólás Aktív témák