Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz Wa2x_ #19272 üzenetére

    Nekem sem jön be. :( Ráadásul csak 4MP az egész, mégis olyan amilyen.

    Érdekes amit művel mostanság a Nokia és a HTC kamerailag. Megy az okoskodás, újítás ezerrel aztán eredmény meg semmi sőt a végtermék rosszabb mint azelőtt. Nem látnak a szemüktől? Vagy csak a kompakt fényképező gyártók lobbija mozgatja a szálakat? :) És ügye megmagyarázzák és a szájunkba adják, jó ez nekünk hisz csak egy telefon, ha jobbat akarok vegyek céleszközt. Erre a kérdésem: Ok, de akkor miért is fizettem olyan sokat, ha az előző telóm jobbat nyomott, meg úgy élvezhetetlen az egész? A faszom akar sötétben versenyezni és telefont tesztelgetni.
    an extreme nokia lumia 920 camera test in very low light!!!! Kész röhej. :C Azért mert felnagyítva élvezhetetlen, akkor meg minek.
    De ott van pl az Apple iPhone-ja, ami nem használ PV technikát és mégis egész jó fotókat lő. A Nokiánál meg aki értett hozzá mind elzavarták vagy kirugták, mert amihez értett már nincs létjogosultsága.

    Na félreértés ne essék nem a sajátoméval van bajom. Csak ezeket gondolom a többiről. Nem hiszem, hogy nincs igény a minőségre. Ma már egy okostelefon rég nem a telefonálásról szól, főleg 500-600 euró magasságában.

    [ Szerkesztve ]

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák