Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Rebelf #30173 üzenetére

    Phu, ezt nagyon elölről kell kezdeni:

    Először is szükséged lesz egy MS Live accountra. Ez tök ingyenes, bármilyen meglévő email címet regisztrálhatsz. Ehhez kapcsolódnak a mentéseid, meg a vásárolt játékaid, és az előfizetéseid.

    Utóbbiakból a következők léteznek:
    - xbox live gold (ez kell az online multiplayerhez konzolon, emellett ad havonta 4 ingyen játékot, meg kedvezményeket, ha játékot veszel, PC-re nem kell a multihoz, ott megy az enélkül is),
    - game pass (konzolos játékok havi előfizetési díjért),
    - game pass for PC (PC játékok havi előfizetési díjért),
    - Game Pass Ultimate (ez mindhárom fentit tartalmazza).

    Ezeket vagy prepaid kódként veszed meg, vagy havi előfizetéses rendszerben. Pontos árakat nem tudom éppen, én évekkel ezelőtt sok évre előfizettem. Legjobb megoldás az szokott lenni, hogy vesz az ember egy 12 havi Live Gold előfizut (mert ez a legolcsóbb, valami 12-15k huf), és miután aktiválta, vesz hozzá egyhavi Game Pass Ultimate-et, ha szerencséje van, és van akciós ajánlat, akkor 300 ft-ért, ha épp nincs, akkor egyhavi 4200-ért, ami átváltja a Gold előfizetést is Game Pass Ultimate-re. Így a rosszabbik esetben is 20k alatt lesz 13 hónapnyi Game Pass Ultimate-ed, a i kb féláraz előfizetéshez képest. FONTOS: Aztán nem felejted el kikapcsolni az ismétlődő számlázást az accountodon, hogy ne érjen meglepi 13 hónap múlva, amikor lejár az előfizu, és elkezdené vonni a havidíjat.

    A listában szereplő játékokkal addig játszhatsz, amíg él az előfizetésed, vagy amíg ki nem veszik őket (utóbbi esetben általában előtte nagyon olcsón akciósan meg is veheted fixen), mentések természetesen megmaradnak, ha lejár az előfizetés, és később megveszed a játékot, akkor is tudod folytatni. Annyi, hogy a steam-es, és a MS accountos (akár oda megvett, akár Game Pass) mentések nem kompatibilisek sok esetben. Forzánál sem. Amúgy a játék természetesen teljes értékű, annyi, hogy nem ultimate, hanem standard kiadás.

    Van még kérdés?

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák