Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snike
aktív tag
Szia!
Végigtoltam én is az egyszemélyes dungeon-t.
Mai napig gondolkodom, hogy a kapott köpeny tényleg olyan jó-e...
Kétszer kezdtem neki, mert az elsőben a ps4 sleepmod nem müködött (kikapcsolta a gép magát...)
A 3D nézettváltások nagyon tetszettek, de az ugorj pont a platformra vagy kezdheted előlről nagyon idegesített.
Nekem kb. 7 óra volt végigjátszani a dungeont.A békás utolsó küldetésnél, merre van a keresett béka?
PS5, mert az jó! :)
-
KaitouP
nagyúr
Nem tudom, nekem a szériából Ardyn az eddigi legbénább főgonosz, így annyira nem érdekel a karaktere. Sokkal jobban érdekelne, mi történt Libertus -al a Kinsglaive vége után.
(#1320) .LnB
szerk.: Basszus most nézem a ez a 4 DLC csak '19-ben jön?!
Biztos sok időbe telik szegényeknek 4x1,5 órás DLC -t megcsinálni.
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
WhiteWalker
nagyúr
Én ezt az egész játékot nem nagyon tudom megszeretni.
Lvl 14 vagyok de valahogy nem adja az egész... Utazz el a halál messzi pcsba, kocsival 5-6 perc autodriveval, aztán gyere vissza ugyan ez....
Éjszaka persze megtamad mindenféle lény, én közbe haladnek...Jo, akkor kiszállok a kocsibol, odébb megyek, akkor eltunik. Kocsihoz vissza, út folytatódik . Aztán ezt még 2x eljátszuk mire odaerek az adott helyre... Agyrem...
A harcok is totál káosz mikor több ellenfél van egyszerre, azt se tudom ki üt kit. A fejlődési rendszer, felszerelés és a fegyverek száma nekem szegényesnek tűnik...10 óra játék után valahogy elfogyott a lendület nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Shepard
tag
Ez egy új sofőr modell?
Viccet félretéve tettem egy próbát a játékkal és a hibái ellenére nem tudom hogy csinálta, de beszippantott. Nem vagyok a széria nagy rajongója, de nem is teljesen ismeretlen (9,10 megvolt). Óriási fan szervízt készítettek szerintem.
Hibák alatt arra gondolok, hogy a harc sokszor átláthatatlan és gyors, ha a kamera nem kegyes; a történet akkora öngól (míg a királyság összeomlóban van, a herceg party-trippel, dögcédulákat, barna-sárga békákat gyűjt és közben jókat kajál), hogy csak na. Mindezek ellenére bőven élvezem a néha ötletes, néha semmit mondó mellék küldetéseket, vadászatokat és a back street boys tagjairól is egyre többet tudok meg.
Jelenleg a 3. fejezetet taposom. A lassú indulás után, azért remélem lesz még csavar és beindulnak az események(?). -
ldave
félisten
Megvettem, ennyit hajlandó vagyok fizetni érte. Sajna a Royal DLC nem akciós jelenleg (az már többször is volt az), újrajátszani max azzal lenne értelme, legalábbis a végét tekintve. Amúgy itt egy régi Pitioss videóm
A Slime draws near! Command?
-
Van némi különbség, de a két szó gyakorlatilag felcserélhető a géymer plebnyelvben.
Ha megnézed, a többi ezzel kapcsolatos posztomban 90 %-ban bugot használtam.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest