Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Még mindig nem értem miért csak ketten, hárman vagyunk itt PC-sek. Tudom discord meg facebook, meg iwiw... Nem szoktam chatelni ilyen helyeken. :D

    Tegnap megvolt Deadeye. Frankó kis enemy volt. Meg jó volt a fight felvezetése. Én késő délután/este mentem oda, tiszta köd volt minden, hangulatos volt. [link] [link]

    Ezek mellett gyűjtöttem békákat, dogtaget (megint)...stb stb. Úgy csinálom, hogy minden sidequestet megcsinálok a fő küldetések előtt, amik nem magasabbak mint az adott szintem. :) Ezért vagyok 14.3 óra után még mindig a chapter 3-nál. De tegnap már végre elmentem Lestallum-ba. Hangulatos kis város. Be is vásároltam fegyverekkel mindenkinek.

    Abszolút nem rohanok sehova, simán megállok pecázgatni is. [link]

    Tegnap megkaptam a 3. tomb questet, a vízeséseset. Csak azt akarom kérdezni, hogy ezeket a tomb-okat mindig jelzi majd nekem a játék, vagy lehet random találni is, vagyis kell keresgélni? Mert nekem még csak ez lesz a harmadik.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák