Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
-
pohár
félisten
válasz Manitou #45288 üzenetére
az Avatar csakis moziban jó élmény, vagy ha van otthon egy értelmes 3D rendszered és egy 50"-os plazmád
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Manitou #45291 üzenetére
hát én épp ezért moziban néztem meg, de szerintem csak ott élvezhető annyira hogy nagyon, kivéve aki milliárdos, és olyan rendszert pakol össze magának, mint amilyen a moziban van
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jhonny06
veterán
válasz Manitou #45286 üzenetére
Én csak az újabb részeket láttam, a régiekből csak elvétve pár jelenetet. Nekem nagyon nem jön be (se a film, se a műfaj). Értem, hogy technikailag nagy szám volt akkoriban megcsinálni egy ilyet, de mai szemmel már inkább kínos nézni. És azért mint film, tartalmilag nem nyújt sokat. Nem maradtál le sokról.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Manitou #45530 üzenetére
egyetértek, esti szórakozásra pont jók
sajnos manapság nincs is sok vígjáték, azok meg amik jöttek, a fele nem is az szintemár csak 6 nap és itt a Piteeee
-
NathanCullen
senior tag
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest