Hirdetés
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz WonderCSabo #23511 üzenetére
erről a jay&néma bob jut eszembe el tudom képzelni, kik azok, akik így fikáznak mindent... szerintem nem azok, akik beülnek egy moziba, vagy kiveszik tékából a filmet, hanem a kis nyomorékok, akik már a külföldi premier napján lehúzzák a trágya cam-verziót és guvvasztják a szemüket, hogy henceghessenek pajtásaik előtt: "ők már látták a filmet"
...mellesleg divat lett fikázni mindent, ami sikeres... (okok lehetnek: irigység, ifjúkori lázadás, stb...) én próbálom inkább reálisabban megközelíteni: ha valami ritkasz@r, az nem észrevehetetlen... film közben úgyis érzem, hogy: "na, ebbe kár volt belekezdeni"... jobb filmekben meg minek keressem nagyítóval a hibákat? emberek játszanak benne, emberek rendezik, mindenhol előfordulhatnak bakik... de azért így kifikázni mondjuk egy keresztapa-t vagy egy ponyvaregényt, elég durva...ui: azért jót röhögtem magamban a kemény "kritikákról", szánalmas...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Integra
titán
a zindex alapvetően provokál, elkell fogadni.
csak már nagyon átlátszó meg unalmas. ez a 10 leg ilyen, 10 leg olyan.. már rég kikopott, de még azért mindig nyomatják. de ez megint erősen szubjektív....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Peethy
őstag
Nemcsak erősen szubjektív, hanem teljesen ellentmond a szakmának is. Nem attól lesz egy film korszakalkotó, hogy 30 évvel később is fel tudja venni a versenyt a legjobb filmekkel.. azért lett korszakalkotó, mert olyan dolgokat alkalmaznak benne, amiket előtte még soha. És a drágalátos író által kedvelt filmekkel meg az a gond, hogy sorozatosan arra a sémára, szabályrendszerre épülnek, amiket az általa legtúlértékelt filmekben alkalmaztak először.
Korábban volt szó a Psycho-ról, hát megnéztem, valóban nem túl izgalmas a mai filmekhez képest.. csak a mai thrillerek/horrorok sehol nem lennének, ha nem lett volna anno Psycho.
-
MmDorian
őstag
a titanic, és az avatar tényleg nem a legjobb, de hogy tarantinot így lehúzni, szégyen, gyalázat...
ponyvaregény nálam abszolút 11/10, tehát bármi olyat hallok/olvasok róla, ami csak egy kicsit is negatív, a vérnyomásom az egekbe szökik.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs