Hirdetés
Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz Moon Light #21949 üzenetére
Fúú, ez elég spéci darab, vmi dokumentumfilmes oldalon kérdezz sztem rá!
-
WonderCSabo
félisten
Book of Eli
720pEléggé lassú, és vontatott film, de Washington és Oldman elég jól játszanak. Egyszer meg lehet nézni, az üzenet meg sztem nagyon jó, és átjön.
7/10
Spoiler!
Akkor most végig vak volt ugye, csak vezérelve volt Isten által, vagy vmi ilyesmi.
Thom!: Ijj, de girhedt randa egy csaj ez.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz janos666 #22525 üzenetére
Nem, nem láttam, assem tom miről szól, csak a nevét ismerem. Érdemes megnézni?
A csaj kifejezetten nem tetszik ezen a képen. A valóságban se tetszik. A Twilightban egész máshogy néz ki, mint a való életben. Mintha nem is ő lenne. A Twlightos sminkkel és hajjal viszont kifejezetten bejövős. Nem olyan kifejezetten bomba csaj, inkább érdekesen szép, de szép.
Egyébként nem tom mit csinálnak a Twilight sminkesei, de ezt a Pattinson gyereket nem tudják normálisan megcsinálni. A Twilight elején tök máshogy néz ki mint a vége fele, a New Moonban is tök máshogy néz ki, mint bmelyik Twilightos változata.
Viszont Kristen kisasszonyt szépen megcsinálták.
-
WonderCSabo
félisten
Megnéztem kisebb nagyobb áttekerésekkel az MTV Movie Awardsot.
Persze minden díjat szinte gagyi tinifilmek, és béna tinisztárok kaptak. De itt nem ez a lényeg, hanem a show, pl. amit Tom Cruise Les Grossmanként levágott (amcsira kattints). Aki teheti, itt végignézheti az egészet, jó sok poén van benne.
Egyébként nagyon durván ekézték egész végig az Avatart itt is. Mi ez az össztűz ellene? Irigyek a $2,734,202,090 bevételre, vagy mi? A srác elején mondja, hogy itt a Twilight a nagy film, nem az Avatar. Sztem nem is lehet egy lapon emlegetni a kettőt, de mindegy. Nem azt mondom, hogy az Avatar olyan világmegváltó szuper film, de nem értem ezt a fikázást.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Jhonny06 #22633 üzenetére
Ez kamu.
Belenáztem a Twilight szinkronos verziójába, ilyen szar szinkront még nem hallottam. Nagyon burtálul kinyírja a fimélményt, már ha lehet ilyenről a film esetében beszélni.
Predators elég jónak tűnik, bár Adrien Brody, mint zsoldoskatona, hát elég gáz.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Inception ( Eredet )
Hatalmas sztori, nagyon erős szereplőgárda, lélegzetellálító látvány, jó hanggal és félelmetesen passzoló zenével.
10/10
Nézzétek meg gyerekek, ezt moziban kell!
SPOILER:
Télleg megáll a pörgettyű a stáblista után?
Bibby: Nekik is voltak embereik a váróban, mondta is Cobb. A projekcióik.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Integra #23423 üzenetére
Ilyen logikus filmet ennyire komplexet nem hiszem, h. tudatmódosító alatt ki lehet dolgozni. Bár ki tudja.
SPOILER: A stáblista végén nem áll meg a pörgettyű? Állítólag igen.
Én nem szeretném h. mi attól leszünk Nyugat, h. lehet tolni mindenféle felvonulásokat ezerrel. Egyébként is, a rendőrök nálunk is csak sétálgatnak, esetleg az egyre eltűnő ellentüntetők között igazoltatnak egyet. Másrészt a felvonulóknak nem is tesz rosszat az ellentüntetés: reklámot kapnak, és mindenki sajnálja őket.
-
WonderCSabo
félisten
Oh, micsoda hozzáérő filmkritikusok. Meg itt is. Pff.
-
WonderCSabo
félisten
Expendables magyar vonatkozású poén.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Tibiajax #24150 üzenetére
"hd,szinkron"
Izé, ez nem oximoron?
Iron Man 2
720pTöbbre számítottam. Az első rész se tetszett igazán, de ez talán még vacakabb lett. Vhogy az egész film alatt arra várok, h. mikor indul be? Nick Furyt meg miért fekete színész játssza? Downey egyébként jó hozta megint a figurát, egyébként ennyi.
6.5/10
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Arnold2 #24175 üzenetére
Nagyon is jól tudom, h. van fekete, de vhogy az nem az igazi (és most semmi rasszista dologra nem gondolok, van olyan akit meg fehérnek nem tok elképzelni). Egyszerűen Nick Fury nekem fehér és kész.
Ez az Ultimate dolog meg egyáltalán nem jön be túlságosan...
madgie: Az tuti.
Egyébként engem az már zavart a filmben egyszerűen, h. sokan sokat egyszerre és gyorsan beszéltek. Szinte minden dialógus ilyen volt. Tony ok, h. így beszél, de miért kell mellette még 4 parallel?
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
The Expendables
1080pEgy túlhájpolt, öregecskedő színészekkel teli kalap szar. Sztori 0, minden másodpercben tudtam mi lesz a következőben. És könyörgöm, ennél sablonosabb dolgot még direkt is nehezebb lenne kitalálni. A színészi játék az óvodás színjátszó kör első próbája alá süllyedt. Basszus, még egy jó csajt se sikerült szerezni, pedig a latin térségben akad dögivel. Az akciójelenetek se voltak túl nagy durranások, egyedül a sorozatsörétes volt ami tetszett. A film egyetlen pozitívuma az az ~5 poén, egyébként semmi.
4/10
Lehet kövezni.
Ja és Sly sürgősen rakassa rendbe az arcát, különösen a szemöldökét.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Pitterix #24244 üzenetére
John Rhys-Davies, Franco Nero, Bud Spencer. Azért őket ne húzzuk már le. Mondjuk nem tom mit keresnek ebben a filmben...
Megnéztem újra az Inceptiont. Marha jó volt, megint, de ezt a filmet még sokszor meg kell néznem.
SPOILER:
Ugye az kamu, h. a stáblista után lesz vmi a pörgettyűvel?
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #24248 üzenetére
Up!
Útmutató az Inception beli infúzióhoz.
-
WonderCSabo
félisten
válasz littlelion21 #24282 üzenetére
Inception SPOILER:
Az Inceptionnel kapcsolatban van egy olyan városi legenda, h. a stáblista után eldől teljesen a búgócsiga. Integra megerősítette, h. nem igaz a legenda.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz dragonfx #24298 üzenetére
Ember, te nem vagy normális. Mi beteg emberek vagyunk? A kisebbség?
Az imdb-n 170 ezer ember szavazott arra, h. a film fasza 2 hónap alatt.
A top 1# filmre 340 ezer ember szavazott, h. fasza az imdb felállása óta (kb. 14 ÉV)
Szóval annyira nem a kisebbségnek tetszik...
És írod, h. a Kilencedik Légió alatt nagyon figyelni kell a történetre. LOL, kurva egyszerű a történet, egy óvodás is megérti. Ezek szerint nem az Inception túl bonyolult, hanem Te vagy korlátolt.
Szerk.: DiCaprio meg 2000 óta csak kurva jó filmeket csinált, és csak egy volt szerelmi történet. És mindben marha jól játszott.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest