Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    Tegnap én is a kaptam, hideget, meleget..
    Alien vs Predator 2. Egyszerűen őrület már az is, hogy lehettem akkor naív, h beszerezzem azért, h megtekinthessem. Nem tudom, mégis mit vártam volna tőle, vagy hogy egyáltalán mit fogok kapni, egy (mégegyszer) élien véesz predátor kettő a rekviem című filmalkotástól, de végül megkaptam ami járt. Rövid kritikám a műről: " :) " A brutális kép/hangminősége sem mentette meg nyilván a stáblista után, hogy kiírjuk F8-ra

    Aludtam egy órát, és este Kedvessel nekiültünk egy már jóval jobban várt alkotásnak, a Juno-nak. Sok jót írtak róla, sok helyen, imdb-n is szépen kapott, "nem lehet rossz film.."
    ..És tényleg nem az. Első perctől kezdve leköt, nem idegeskedsz alatta, nem feszengsz, csak kellemesen szórakozol, mosolyogsz, bírod Junot-t :) Az alakitások varázslatosak, hihetőek. És ez a lényeg, hogy el tudod hinni. Amerikai muzikel, film film mindkettő, és mégis, istenem mekkora különbségek. Visszavonom azt, hogy idiota amerikaiak, és legközelebb egyszerűen igyekszem óvatosabb lenni, számomra az avp2 az utolsó ilyen próbálkozás volt, nem akarok többé ennyire naiv lenni.
    Juno-t ajánlom mindenkinek.

Aktív témák