Hirdetés
Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Megnéztem és tetszett.
Jól telepakolták effektekkel, a kameramegoldások tiszta matrix és lost in space. Úgy egészében nézve tényleg visszaadta a wing commander feeling-et. Szerintem még Lucas is innen nyúlta a két csatahajó ütközetét, mikor közvetlen közelről egymást lövik. Úgy tudom ez a film arról volt híres, hogy szinte -hollywood-i összegben mérve- 0-ból hozták ki.
Én is nagy wing commanderes voltam. Anno direkt ehhez a játékhoz vettem egy gravis firebird-et.[link]
-
csimav
őstag
Holtak hajnala 10/6
Elmegy...Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
dragonfx
veterán
3 flmet láttam elmult napokban>>
ahonnan nincs visszatérés, Határvonal, dobd be magad...mind3 felejtős ketgória.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
atike
nagyúr
Az utolsó ház balra (The Last House on the Left) Imdb - ezt csak javasolni tudom! Nagyon jó film (igaz, hogy remake)
-
csimav
őstag
Little Man/Kiscsávó 10/9
Marha jó film, lehet benne sokat röhögniHa van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
BITBOYS
addikt
Megnéztem egy jobb minőségű Avatar trailert....még a hideg is kirázott a zenéje hallatán. Rettenetesen várom már. Piszok jó a képivilág, csak kell nekije a felbontás
Green Zone kibővített trailer: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz brownus #15808 üzenetére
Na milyen?
Én csupán egy erős óvatossággal várom. Annyiszor estem már seggre egy jól megkomponált trailer után, hogy már reflexből gyanakszom, ha a trailer túl fasza. S tőlem lehet az Cameron, Spielberg, Boll vagy maga az Úr Isten is a rendező.
Meg már írtam, hogy nekem nagyon ismerős valahonnan az alapsztori. Az hogy szép lesz? Az aláírom, hogy nagy valószínűséggel az lesz.
-
brownus
veterán
válasz Integra #15814 üzenetére
az egy dolog , hogy nekünk nem tetszett, de a lányok 100%nak igen,
plusz ott vannak az oscar díjak, meg az, hogy sokszorosan megtérült a film! egy nyáltenger a film, de profi munka.látszik, hogy nem olvastátok el a cikket amit linkeltem, nagyon sok érdekes infó van benne cameron munkásságáról, pl. a titanicról is, hogy hogyan készült...
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
-
Integra
titán
ne kell a duma, a nagyok is tévedhetnek.....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
csimav
őstag
Ezt a filmet látta már valaki?
Role Models
IMDb-n 7,2-n áll.Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #15825 üzenetére
szerintem nincsen normális, egészséges érzelmű férfi, aki azt a fertőt végig tudja nézni egyben..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
-
Tibiajax
nagyúr
Olyan mint az SRT, de ez nem az, hanem SUB
e topic látogatása felvirágozza napjaimat mindig -
I_Am
veterán
The Taking Of Pelham 123
10/9
Imádom Travoltát és megint olyan jól játszik, Denzel is hozza a tőle megszokhatót. Nekem nagyon tetszett.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
csimav
őstag
Álom.net 10/1
Egy szó a filmről: fos.Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest