Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefneni
senior tag
Várós már nagyon.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Felesbandi
aktív tag
Nagyon remelem, hogy legalabb nagyjabol lesz olyan jo, amilyennek a hype alapjan tunik.
Minden esetre nalam meg raeros, parommal osszel szoktunk HP maratont tartani, igy akkorra tervezem megvenni. Addig meg ugyis megtudjuk, valoban jo-e.
-
lordEVO
tag
válasz
Felesbandi #2 üzenetére
Ez vicces, mert nalunk is evente lemegy egy Harry Potter marathon. Asszonynak megvan az egesz kollekcio Blurayen.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Felesbandi #2 üzenetére
Mondanám, hogy az Avalanche fejleszti, nem lehet rossz, de a wikit átböngészve rá kellett jönnöm, hogy a fejlesztő Avalanche Software nem az az Avalanche Studios Group, akik a Just Cause szériát vagy a Mad Max-et jegyzik...
Részemről a fentiek tükrében én ezt "kiülöm", majd meglátjuk mi lesz. Amúgy is MMORPG, vagyis élettemető a cucc, majd vmi sztrímernél meglesem, hogy mi van benne és hogy monetizálják...The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
Troy89
tag
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Sima RPG lesz nem MMO
[ Szerkesztve ]
LIve for Nothing,Or Die for Something?
-
TESCO-Zsömle
félisten
Attól még monetizálniuk kell, mert ahogy nézem, nem 250€ az alap változat...
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
Daelion
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
Single player játék lesz még co-op sincs benne tehát nincs miért extrába monetizálni. 'tudom erre van ellenpélda de itt elvileg nem lesz'
Ott van hivatalos oldalon is a Q&A-ban
.
Q: Are there micro-transactions in Hogwarts Legacy?
A: There are no micro-transactions in Hogwarts Legacy.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Annyira nem izgatott, hogy FAQ-ot olvassak. A fejlesztőket néztem meg, mert úgy emlékeztem, hogy az Avalanche fejleszti, de rá kellett jönnöm, hogy ez az Avalanche nem az az Avalanche...
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
asuskiddd
tag
PC Deluxe Edition előrendelve.
gyerekemelőlvittedelakarácsonyiajándékát :DD
-
myckey
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #8 üzenetére
Akkor sincs Micro
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Daelion
őstag
válasz
Az Avalanche része engem is megzavart így elsőre mivel a Just Cause-t meg Mad Max-et bírtam.
Hát akárhogy is én azért bizakodom, bár nekem is csak később fog sor kerülni a játékra addíg meg majd kiderül hogy milyen lett. -
nanocry
tag
válasz
Cars ilyesmi játékokat csináltak eddig, kb. a Disney-nek dolgozhattak be eddig. A megjelenéskor majd kiderül, hogy volt ennek alapja, vagy nem. Remélem sikerül úgy, ahogy mutogatják, ha nem sincs számomra semmi, nem veszem meg azt elengedjük.
-
Sefneni
senior tag
Ha a játék február 7-én játszható a Deluxe Edition-nel, akkor az aznap hány órát jelent?
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Biztos jó lesz, már csak azért is mert ilyen stílusban nem jött még HP játék. Már csak az a kérdés mennyire lesz részletes és szerteágazó a világ+ story.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Televan74
nagyúr
Most megmutatták milyen nem lesz!
Amit majd mi kapunk tele lesz hibával, rosszul megjelenő texturával.
Én szeretnék majd játszani vele, de várok még. Megvárok egy két javítást és egy 30€ körüli ár is jobban tetszene.
AMD Ryzen 5 5600 | Gigabyte B550 Aorus Elite V2 | Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | 32GB 3200MHz CL16 Crucial Gaming White | Kingston A2000 500GB | Kingston NV2 2TB M.2 | EVGA GS650W | Fractal Design Define 7 | 24MP59G-P | Mugen 5 Rev. B.| 4db NB-eLoop B12-PS |
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
szupermacs #18 üzenetére
Ezt pont te kérdezed?
Lehet izgulni, hogy mi van benne.The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
szupermacs
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Tesztekből ingyen kiderül.
-
gejala
őstag
válasz
szupermacs #18 üzenetére
Én is előrendeltem, nincs vesztenivalóm. Mindenképp játszanék vele és nincs másik open-world HP RPG, amiben saját karakterrel be lehetne járni a kastélyt és a környékét.
Szóval akármilyen is lesz, ezt kell majd szeretni.[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
senior tag
válasz
szupermacs #22 üzenetére
A wizarding world nem "HP"?
-
Sefneni
senior tag
válasz
szupermacs #24 üzenetére
Szerintem azért a vásárlók nagy része tudja, hogy a sztori jóval a Potter-féle történtek előtt játszódik. Legalábbis a trailer alapján is egyértelmű.
Viszont igaz, aki Harry Potter történetét várja, az csalódhat.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
szupermacs #24 üzenetére
Értsd jól. A HP a WW-nek olyan, mint a Flex a sarokcsiszolónak. A köztudatban minden HP, amit a WW csinál, mert az az univerzum, ahogy a köztudatban minden sarokcsiszoló Flex, az is, amit nem a Flex gyárt, hanem mondjuk a Makita vagy a Hilti...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Harry Potter világában játszódó alkotás premierje lassan már a küszöbön van.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ahogy várható volt, elmarad az idei E3
- Motoros topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Íme a The Last of Us Part 1 végső PC-s gépigénye
- Microsoft Security Essentials & Windows Defender
- Milyen notebookot vegyek?
- DIGI internet
- Formula-1
- Külpolitika
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
- Üzletből, garanciával, Intel Core i5-10300H 16RAM 512SSD GTX 1650Ti FULLHD IPS/15,6" FULL HD IPS
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest