Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Most nézem, a portugál ligás totsban az a Darwin Nunez elég komoly kis lap lett
-
EA's hit
őstag
A 81x7-ből nekem a következő urak érkeztek:
83 Asenjo (duplikált)
83 Ocampos (duplikált)
82 Neto
82 Isco (duplikált)
82 Portu (duplikált)
81 Renan Lodi
81 Lucas Vazquz (duplikált)Szóljon akinek sikerült alulmúlnia
-
EA's hit
őstag
Kiszedtem tegnap a 85x20 packot ikon swapból. Egyetlen tots volt benne, egy duplikált Adán, meg mellette 2 fos totw Végül kiraktam a 93+ moments ikont is, megjött belőle az idei 3. Eto'o. A base és a mid lapját nagyon szerettem, de most nem tudom hogy mit kezdjek vele. Jelenleg Garrincha a CAM (7-es chemen), Cantona és Pelé a 2 csatár. Megérné vajon Pelét visszarakna cam-ba, Cantona és Eto'o meg csatárba?
-
EA's hit
őstag
81+ szarban megint csak 84-es volt asszem a legjobb, a garantáltból meg természetesen megint Canales jött. Fuck you EA.
-
EA's hit
őstag
válasz Nandinagy #20096 üzenetére
De miért nem lehet ezt itteni idő szerint éjszaka csinálni? A legnagyobb játékosbázis úgyis Európában van, és ami itt éjszaka, az Kanadában nap közben, szóval nekik is jobb lenne. De ennyire dilettáns, ostoba barom csak ez a szarkupac cég lehet, hogy egyrészt nem jelzik 1-2-3 napra előre, hogy lesz egy ilyen, másrészt pont rewardokra időzítik a karbantartást
-
EA's hit
őstag
válasz Digestive #20235 üzenetére
Akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam játszhatatlan szar az egész Én 6/1-el kezdtem tegnap, sosem kezdtem még ilyen szarul. Az egyetlen winem is úgy jött össze, hogy a gyerek a gold Llorente, gold Papu Gomez párossal egy félidőn át szopatott, aztán fordítottam, de a 90. percben egy totál kamu tizivel kiegyenlített, amin úgy felbasztam magam, hogy a 93. percre már 4-2 volt ide Ehhez 21 lövés kellett és asszem 9.3-as xg Ma délután folytatom, de igazáól csak abban bízhatok kb., hogy a legjobbak addigra lenyomják, meg hogy csökken a terhelés a szervereken, mert ez a tegnap este ez valami undorító volt.
-
EA's hit
őstag
Nekem prime Maldini és captain Chiellini a két CB. Előtte Maldini mellett toty Marquinhos volt, amióta jött Chiellini, azóta Marqui CDM. Szóval használtam épp eleget mindhármat, és Chiellini közülük a legjobb szvsz. Marqui is hibátlan, meg ő cdm-ként is elit, de én nem érzem jobbnak Chiellininél, sőt, picit az olasz felé billen a mérleg inkább. Ha nyitsz egy untrade Marquit, ki ne hagyd, de szvsz nem éri meg rá költeni a zsetont, ha ott van Chiellini a csapatodban.
-
EA's hit
őstag
válasz toxicjew #20290 üzenetére
Ez az ő gépének a hibája. Nekem 2,5 évig rendszeres volt, amíg gyengébb gépen toltam, tényleg szó szerint értsd, hogy hetente sok ilyen meccsem volt, ahol nem tudtam irányítani. Aztán februárban vettem végre normális gépet, azóta egyetlen ilyen meccsem sem volt. Ilyenkor a gép helyette kb. legendary szinten játszik, szóval meg lehet verni, de nem egyszerű. Nekem is több wint hozott ilyen meccseken a gép.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Életem legrosszabb wl-kezdése után (7/1 volt a mélypont) végül 18 meccs után meglett valahogy a 9 win, a maradékra nem volt már igazából erőm, a 19. meccsen 2-0-rtól kiegyenlített a csávó, elegem is lett belőle. Gusztustalan szar volt az egész wl, a reward meg ismét nem érte meg, pickből egy Lafont jött, 50k-s Fernandinho, 100k-s meg a legfosabb török ligás tots. Ezzel kijött az ikon swap utolsó packja is, a 84+, abban volt 4 tots (Payet és 3 fos) plusz pár if és egy Suárez. Összességében ez sem volt túl nagy kör
-
EA's hit
őstag
Pénteken kiraktam Verrattit, Alli felment CAM-ba, Eto'o pedig egyetlen kvali után kikerült a csapatból. Verratti egyelőre nagyon jó, Alli pedig cam-ban hirtelen újra megtanult focizni. Így néz ki most a csapat, kezdéskor mindenki maxos. Egy Nuno Mendes igazán eshetne valamiből a bal szélre
-
EA's hit
őstag
Ma nekem is elég jól adta a játék (na persze nem jött tots Neymar meg preview packos toty Kanté sem ), de a preview packomban idén először volt 10k-nál többet érő lap (valami 30k-s török ligás tots), 81+ pickből jött Guendouzi, a 75+ packból Clauss, és végül az egyik premium upgrade-ből Nuno Mendes. Vele most bajban vagyok egy kicsit, tegnap írtam is hogy pont ő kéne a csapatba, aztán jött az ingyenes Nuno, tehát az Emerson sbc, amit tegnap este kiraktam, ma kipróbáltam, és fasza is, volt meccse ahol 3 crossból 3 gólpasszt adott Cantonanak rivalsben Most meg itt van Nuno, szóval egyelőre nem tudom, hogy ő vagy Emerson lenne-e jobb.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz thebigK #20437 üzenetére
Én is használom, tényleg jó, még jobb is mint vártam. Bár fogalmam sincs, miért Kantéhoz hasonlítja folyamatosan Woody, szerintem teljesen más típus A shootingjától tartottam, ehhez képest olyan gólokat lő a 16-oson kívülről, hogy csak nézek, igaz huntert raktam rá. Ha be tudod építeni, mindenképpen érdemes kirakni, a mozgása baromi jó, és tényleg ott van mindenhol ahol kell.
-
EA's hit
őstag
Mondta nemrég valaki, hogy a tackle-ök száma elég jól mutatja a két játékos közötti különbséget. Hát sok mindent láttam már, de hogy a gyereknél 53/8 (!) volt a sikeres tackle, plusz 15-1 a védések száma oda, olyat még nem nagyon Mondjuk a lövések száma, az xg, a passzok száma, a szögletek, meg a possession is viccesek. Mondanom sem kell, a 85. percig 2-2 volt, utána vertem meg valahogy.
-
EA's hit
őstag
válasz Dzsoki92 #20542 üzenetére
Én kerek egy napig használtam, mert másnap este kinyitottam Nuno Mendest, de az alatt tetszett, igazából egyelőre kicsivel jobbnak is éreztem Nunonál. Volt meccse ahol 3 gólpasszt is adott crossból, pedig abból én szökőévente szerzek csak gólt Próbálgatni fogom őt is meg Nunot is, de nem kizárt hogy visszakerül majd az olasz.
-
EA's hit
őstag
Természetesen nekem is duplikált Nuno Mendes Bohóc cég.
-
EA's hit
őstag
Nem szoktam az utolsó pillanatra hagyni, de most nem nagyon tudtam mást csinálni. Iszonyat sok szart kell grindolni ebben a fosban, a rivals meg napokig játszhatatlan undormány volt, napokig nem tudtam konkrétan meccset nyerni. Az elmúlt 7 napból 6-ot dolgoztam, egyedül múlt pénteken voltam szabadnapos, aznap meg más dolgom is volt. Egyedül kedd reggel ültem le jókor rivezni, akkor gyorsan összejött 6 win, de mivel délre mennem kellett dolgozni, többre már nem volt időm. A maradék 2-t tegnap estére terveztem, de olyan mocskos fáradt voltam, hogy bár megpróbáltam, de semmi esélyem nem volt, bárki is jött szembe. Na mondom akkor majd ma reggel gyorsan, erre jött a karbantartás. Nyilván bármikor nyomhattam volna korábban, meg az én bajom, hogy napokig nem tudtam meccseket nyerni, de nyilván ha tudom, hogy ma reggel nem lehet majd játszani, akkor úgy alakítottam volna, hogy valamikor leszenvedjem azt a +2 wint.
-
EA's hit
őstag
Nekem egész jól adta ma a játék, a márki mega packjánál villant a fehér flair, idén már ötödjére... sajnos csak 1,5 másodpercig örültem, utána a finn zászló elrontotta a kedvemet, ráadásul Litmanennek is a prime lapja tudott megérkezni 68k, hát egy közepes tots többet ért volna Rajta kívül pár gold wo jött még a márkiból, a 85+ két török ligás totsot adott, a Ligue1 premium up meg egy dupla Terriert, úgyhogy kiraktam az ikont én is, abból viszont Cafú jött, akinek viszont nagyon örülök
-
EA's hit
őstag
Nekem gold2 reward egyik packjából tots Butez + valami random motm, a tots packból meg Clauss, ami ugye kb. a legjobb, ami jöhetett a max. 90-es packból. Elkényeztetsz, EA
-
EA's hit
őstag
Ez a játék komolyan gyalázat. Jobban ment tegnap a wl, mint bármikor az elmúlt hetekben, végre nem volt szenvedés minden egyes meccs. Egész jól is álltam, 16/9 volt úgy, hogy volt addigra 3 undorítóan elcsalt meccsem azért, amiket mindet 2-0-ról buktam el szánalmas gólokkal. De hogy az utolsó 4 meccsen csak 1 wint enged nekem ez a retek, és így nem lesz meg a 11, arra azért nem számítottam Sosem undorodtam még annyira ettől a szarkupactól, mint tegnap az utolsó meccsem után.
Viszont a rewardok so-so értelmesek voltak:
Pick: Maignan - Tonali - Vlahovic (nem rossz, Cantona helyén ki is próbálom, sőt az első riv meccsén mesterhármast vágott, de azért nagy troll az EA, a másik 96-os Juvés csatárt szerettem volna nagyon... )
50k: Calhanoglu
100k: valami random 88-as tots -
EA's hit
őstag
Igazából 3 is elég hozzá, én is így csináltam meg.
Nekem tegnap kismillió pack, upgrade, pick so-so jól adta, kinyitottam a 3. Calhanoglumat is, plusz jött Bremer, Maignan, valami kis ligás tots, és egy Cuadrado is. Cuadrado miatt most bajban vagyok, minden évben baromi jó a játékban, és Chiellini meg Vlahovic mellé tökéletesen be is illene, csak hát pont pár napja nyitottam ki moments Cafút.
Kit használnátok, Cuadradot vagy moments Cafút?
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #20861 üzenetére
Nekem a 84+ természetesen dupla Cuadrado
-
EA's hit
őstag
válasz sz_abika #20856 üzenetére
A játék 5. napján kinyitottam base Yashint, azóta őt használom, egyetlen másodpercre sem került ki a kezdőből, a napokban lett meg a 3000. meccse. Nem is cserélném le senkire, csak önmagának valamelyik jobb lapjára, vagy egy spec Buffon lapra. Szóval igen, Yashinnal jól jártál, szerintem messze-messze a játék legjobb kapusa
-
EA's hit
őstag
válasz #96241664 #20870 üzenetére
Na jó, azért attól, hogy egyszer valaki tudott nagyon gyorsan futni, még nem lesz ő a leggyorsabb. A tavalyi Eb-n Negoé volt holtversenyben a leggyorsabb sprint, mégsem hiszi senki, hogy ő gyorsabb mondjuk Mbappénál
Inkább az a vicc, hogy a valóságban a sebesség csak minimálisan számít a védőknél. Az igazi klasszis középhátvédek közül talán egyik sem volt igazán gyors, de olyan játékosok, mint Nesta, Baresi, Beckenbauer, Cannavaro, Bobby Moore, Puyol, Vidic, Scirea, stb., simán kompenzálták a sebesség hiányát klasszis helyezkedéssel, a játék tökéletes olvasásával, harciassággal, fanatizmussal, hibátlan védőmunkával, stb. A játékban meg egy Nesta vagy egy Baresi használhatatlan a pace miatt, mert a játék képtelen bármi mást érvényesíteni, mint a sebességet. Ha van egy védőd, aki 22-vel lassabb, mint az ellenfél csatára, akkor beszoptad, hiába van 97-es defendingje a védődnek. Csak és kizárólag a sebességre ment rá a játék már 3. éve, mással szinte lehetetlen érvényesülni.
-
EA's hit
őstag
Az a Vlahovic egy állat. Nekem a wl-pick adta be őt, próbaként beraktam Cantona helyett, és valami iszonyat brutál. Asszem nem volt még riv meccse azóta, ahol megállt 2 gól alatt Igaz nagyon sokat nem is játszottam még vele, de eddig bőven 1,5 gól/meccs fölött van az átlaga, mindent bever, és szó szerint átnyomja magát minden védelmen.
A mai 10x80+ adott egy SMS-t, de fogalmam sincs, be kéne-e rakni, és ha igen, ki helyett. Valaki próbálta már?
Illetve továbbra is agyalok: tots Cuadrado vagy moments Cafú?
Az meg újabb remek húzás, hogy nincs sehol a mai garantált sbc. Őszintén mondom, semmi mást nem kérnék már ettől a játéktól erre az évre, csak hadd nyissam ki tots Dybalát (na jó, egy moments Dinho vagy Cruyff azért még eshetne, na meg nagyon várok továbbra is egy Buffon sbc-t ), erre nem kerül be a pack, ami nyilván úgysem Dybalát adná, de mégiscsak ebből van kb. a legnagyobb esélyem valahogy kinyitni. Az ultimate totsra magasról szarok, 10 tots Bampét is adnék egyetlen Dybaláért, senki nem fog onnan kelleni.
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #20917 üzenetére
Ettől még gold Mbappé egy okádék fos volt mindig is, és sosem lenne pofám használni, Vlahovic meg tényleg meglepően jó, bár nyilván stílusfüggő is, van akinek egyszerűen csak nem állnak kézre az ilyen nagydarab tank csatárok. Neked biztos nem jönne be, de hát ki az ki igen
eM'82: szélen mondjuk szerintem teljességgel használhatatlan lesz
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Milestone rewardból megjött a 4. Calhanoglum, aztán 82+ pickből az 5. is. Kabaré A pickek dobáltak még pár kis ligás totsot, meg egy 3. Bremert és egy Immobilét is (őt most látom hogy 5-4-et kapott, statokban bika, kipróbálom majd), úgyhogy végül kiraktam az ikon picket. Nem kellett volna, Blanc - Rio - Zambrotta Blancot vettem ki, de csak mert ő a legjobb fodder a következő sbc-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest