Új hozzászólás Aktív témák

  • EA's hit

    őstag

    válasz Woodslave #9409 üzenetére

    "De ha van egy "fun" csapatod amivel folyton kikapsz, vagy akkor nyersz amikor a játék úgy akarja"

    Na látod pont ez a lényeg. Hogy tökmindegy, ki van a csapatodban, az esetek nagyon nagy részében úgyis csak a játékon múlik, mi történik, legalábbis a mi szintünkön biztosan. Hiába raknád össze a játékban elérhető legerősebb kezdő 11-et, akkor is kikapnál bármikor bárki ellen, ha a játék úgy akarja. Máskor meg ha úgy akarja, nyersz. De ugyanez történik akkor is, ha gyenge csapatod van. Teljesen lényegtelen.

    Meg az hogy fun csapat és hogy játssz azokkal akiket szeretsz a valóságban, azért nem feltétlen a másik véglet. Pl. én baromira bírom a valóságban Locatellit, de nyilván eszembe sem jutna bármelyik lapjával játszani, mert tudom hogy használhatatlan. Vagy pl. Juvésként imádom Chiellinit, de nyilván nem használnám a gold lapját. Viszont pl. Chiellini ahogy kap egy használható speckó lapot, mint a mostani FB lapja, nálam rögtön bérelt helye van a kezdőben. Azóta is alapemberem, pedig nyilván lennének már sokkal jobb védők. De sokkal jobban élvezem, ha Chiellinivel játszot és kapok ki, mint ha mondjuk Kimpembe lenne ott a helyén, vagy bármelyik más spec lap.

    Vagy pl. két éve a base Del Piero 1000, a moments lapja meg 500 meccset töltött nagyjából a csapatban (ott még nem volt ugye ennyi kilépkedés meg friendly, mint most, szóval az 1500 meccs az tényleg 1500 meccs volt), nem azért mert nem voltak jobb lapok nála a posztra vagy mert nem tudtam volna jobbat venni nála, hanem mert a kedvenc játékosom, és kurvajó volt vele játszani, függetlenül az eredménytől. Lehet hogy mondjuk egy CR-rel a csapatban több meccset nyertem volna, de hogy tizedannyira sem élveztem volna a játékot, mert a portugált szívből utálom, az is biztos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák