Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgar2621

    őstag

    Hello Skacok, én is jövök a WL jelentéssel.
    Ezzel [link] (továbbra sem tudom hogy kell a link szövegét megváltoztatni, gyagya vagyok, kérem okítson ki valaki) a csapattal nyomtuk, eladtuk a többieket, hátha esnek az árak, mert ez is használható team így.
    Öcsém játszott pár meccset, de vizsgákra készül, úgyhogy kevesebb meccset tudott lejátszani mint szokott (igazából neki sem kellett volna ülnie, de akart segíteni), aztán jöttem én és hoztam vasárnap egy 19/16-ot. A delay és a lag sajnos 99%-ban jelen volt, pedig 11 után is játszottam még, nem tudom mikor és hol fluid a játékmenet.
    Egész jó meccseket játszottam, az elején persze gyengébb ellenfelek ellen, azokon nagyon domináltam és csak a szerencsének köszönhette az ellen ha nem lett nagy a különbség (vagy rage quit), utána viszont jöttek az egyre jobb ellenfelek és csapatok. Kb a 12. meccstől már egész jó kis derbik voltak, a három vereségem közül az egyik volt olyan ami abszolút mindfuck kategória, az ember 2szer rúgott kapura és végül 11-esekkel megvert valahogy, a másik kettő fullos csapatok (az utolsó például ilyen [link] ) ,elég jó játékosok ellen született.
    Összességében elégedett vagyok, 19W-vel zártunk, benn maradt 4 meccs, de már sem idő, sem energia nem maradt, örülünk ennek is.
    A csapat továbbra is jól muzsikál, bár tapasztaltam, hogy mit jelent Messi, Hazard vagy egy jó Icon a csapatban.
    Mcginn WL rewardból jött és átmenetileg KDB helyét tölti be, nagyon jó lap (persze nem KDB szint), több mint hasznos, gyors, erős, kellőképpen mozgékony, jól szerel és egész jól is lő.
    Pulisic is nagyon jó, nem is annyira gyenge (mint mondjuk Dembele), nála egy kicsi hiányzik ahhoz hogy top lap legyen, a következő IF már nagyon jó lehet. Mahrez is nagyon jó az újak közül, hihetetlen jól cselez és óriási előny hogy mindkét lábát ilyen jól használja plusz igazán killer passzokat tud adni.
    Balo FB lapja érkezett még, egyelőre csereként, majd meglátjuk hogy megy vele, én nem éreztem szükségét egy IF Werner reward lap mellett, de a tesókám ragaszkodott hozzá, akkor pedig nincs mese :) Majd írok róla később ha már lesz benne elég meccs, egyelőre jónak tűnik, erős mint egy bivaly és nem tűnik lomhának. Cselezni is tud, persze nem egy villám, de jól használhatónak látszik.
    A többiekről már írtam korábban, nem is változott meg róluk a véleményem, jól teszi mindenki a dolgát, a Militao-Gomez CB páros kiemelendő, hihetetlenül jók, főleg az árukhoz képest, de egyébként is.
    Visszapattanó labda hegyek is voltak a hétvégén, hihetetlen hogy ezt nem tudja normálisan leprogramozni az EA (vagy nem akarja), többször meglepődtem visszanézve a gólokat, hogy mennyi ilyen történik az én előnyömre is, meccs közben azokat simán úgy éreztem, hogy én csináltam meg :D
    Most várunk valami promora, addig megcsináljuk az egyik Icont, valószínűleg Zanettit, aztán fejlesztjük tovább a csapatot.
    Köszi ha elolvassa valaki a hosszú irományom

    XO: Gollami26

Új hozzászólás Aktív témák