Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    tegnap megint délután katasztrófa volt a szerver állapot. Talán egy dr-t "játszottam" (vagy inkább volt némi ráhatásom mit csinál a játékosom) Friendliesben se volt sokkal élvezhetőbb a játékmenet, volt olyan ahol konkértan 3 mp delay volt.

    Éjszaka 11 után viszont játszottam 3 nagyon jó meccset, nyilván friendliesben se vágom a matchmakinget, de nem fogalmatlan hülyék voltak, de nem is ez a lényeg hanem hogy végre azt történt ahog nagyjából gondoltam, ha valamit elbaxtam az azért volt mert nem jól csináltam, nem azért mert ki kellett törni a kart hogy forduljon a játékosom. Mind a hármat megnyertem, persze eszembe jutott biztos a másiknál xar minden csak nem veszem észre. Szóval ezt utálom ha ilyen lenne a játékmenet annyira jó játék lehetne... :W Fix your servers EA :D

    Megvettem Polentát. Volt pár remek AI blokkja de lényeg hogy gyorsnak és erősnek is tűnik illetve ami nagyon megnyugtató a 93 short passing meg 91 long passing és ez érezhető is volt hogy oda ment a labda ahova szerettem volna. Bal lábas Hierro meg jobb jól kiegészítik egymást. Ha meg nem válik be még mindig kevés bukóval el lehet adni.

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák