Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgar2621

    őstag

    Én is kipróbáltam srácok, nyomtam 2 SB meccset és tetszik hogy lassabb lett a játék(a demo kimaradt, nem is baj).
    World classon toltam hogy legyen sikerélmény, mert a csapatom nulla még(nem veszek pontot), az első meccsen simán nyertem, sok helyzetet alakítottam ki, de keveset tudtam berúgni, a másodikon viszont nagyon szenvedtem. Tetszik hogy van súlya a lövéseknek és az is hogy a sebesség reálisabbnak tűnik, tehát ha van különbség az kijön, olyat eddig nem tapasztaltam hogy a lassabb játékos simán lefutja a gyorsabbat(maradjon is így). A kapusok egyértelműen jobbnak tűnnek, élethűbb a mozgásuk és úgy tűnik a szögleteket sem lehet minden alkalommal a rövidről el/befejelni. Kick off glitch nálam nem volt(2 meccs persze nem releváns), maradjon ez is így.
    Próbálgattam a cseleket, nem éreztem semmit eddig op-nak, de a croci mintha működne most is és a többi is használható ha jókor és jól csinálja az egyszeri gamer. Az objectiveseket nem látom még át, de majd idővel az is jön ahogy a többi is.
    Nálam eddig pozitív, a standard verzió lesz ebből, mert nincs idő annyit játszani ezért nem érné meg a másik kettő, de úgy látom hogy jobban sikerült rész az előzőnél.

    XO: Gollami26

Új hozzászólás Aktív témák