Új hozzászólás Aktív témák

  • Szigma70

    addikt

    válasz cristijAn #4597 üzenetére

    Komolyan írom, nem sértésből, és nem kifejezetten neked :R

    Erről az egészről, hogy itt tart ez a játék, Te is tehetsz bőven, meg a többi videós. Mikor a videóidban több 10K pontot nyitogatsz el, más meg milliókat, óhatatlanul is ösztönzöl mást is erre.

    Szerintetek normális az, hogy 2 héttel a megjelenés után valakinek 30 millás csapata van? Vagy itt többeknek is több ikon már? Félreértés ne essék, nem irigykedek, és nem ítélkezek, de azért az nonszensz, hogy hivatalosan vehetsz coint. Legálisan. Egy olyan játékban, ami a csapatépítésről, az önerőből előrejutásról kellene , hogy szóljon. Mert igen is coint veszel, mikor 10K pointot elnyitsz az elején, tökmindegy mit nyitsz, alsóhangon bejön 300-400K coin belőle, amit befektetve a megjelenés napján triplázol. Akkor nem coint vettél?
    Csodálkoztok, ha az EA szarik a gameplayre, a sirámokra, a bugokra? Hisz tömitek a lóvét így is a zsebébe.

    Jövőre légy férfi, kezd 0-ról, 0 pointal. Mutasd meg, hogy így is lehet. Nem hiszem, hogy kevesebb néződ lenne. Aki jól játszik, az úgy is hozzájut a coinhoz, a jó rewardokhoz.

    Ebben a részben még könnyebb coinhoz jutni.Jön a DR-ből, az SB-böl, ez hetente alsóhangon 50K. Így is fullos csapatok lesznek karácsonyra, ehhez hozzájön a rengeteg ikon, amik ezért még olcsóbbak lesznek, stb.

    Magyarul az EA csak a szükséges mellékterméknek, körítésnek használja már csak a focit, a benne lévő gameplayt. Csak azért van benne, hogy a pakkoknak, kártyáknak legyen értéke, értelme. Neki a sok SBC, ilyen-olyan alkalom kell, hogy vedd a pontot, költs sokat.

    Én úgy látom, ha ez az egész nem lenne, hogy lehessen pontot venni, akkor a játék is jobb lenne.

    De ez már sose lessz így

    Még egyszer leírom, senkit, aki pénzt öl bele, nem akartam bántani, mindenkinek más okoz örömöt. :R

    Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

Új hozzászólás Aktív témák