Új hozzászólás Aktív témák

  • PEZZY93

    tag

    válasz Fifaisshit #14998 üzenetére

    A mondandóm lényege nem az volt, hogy azért top 100 mert ilyen csapata van. Hanem, hogy más játékoknál a RANKED rendszernél nincs különbség egyes játékosoknál.

    Mondok egy példát. Ha valaki nem profi, nem is akar az lenni, trédelni nem tud és nem is szeret, wl-t mondjuk tolna, de nem minden héten. Ő is megvette a játékot, amihez alanyi jogon nem jár az, hogy te is tudjál játszani mondjuk prime Ronaldovan stb..

    Én elit 3-ban végzem általában wl-ben, de nem sikerült még nyitnom olyat (szerintem esélytelen is), hogy én tudjak venni akár csak egy META icont is (gondolok itt Gullit-ra, Ronaldora stb.)
    Hozzá kell tennem, hogy én még fifa pontot is vettem (nem is keveset) és így a klubban 2 millió tradelhető coin van, de nonszensz, hogy ezért +90 ezret kellett költenem a játékra. Amivel nem is lenne baj, ha nem ranked rendszer lenne, és nem esportnak neveznék.

    Én nem tudok, nem szeretek és nem is akarok Tradelni, mert én csak "rankedezni" akarok. Valószínű, hogy még a játék végére se lesz esélyem full meta csapattal neki vágni a wl-nek... vagyis de, ha 1 millió fifa pontot nyitok. (az is durva, hogy meg van az esélye, hogy még ebből sem jön semmi icon)

    Kicsit össze-vissza, de szerintem a lényeg érthető, hogy mit akarok kihozni ebből.

    TAKE THE BALL, PASS THE BALL

Új hozzászólás Aktív témák