Új hozzászólás Aktív témák

  • Toguro San

    tag

    Na én is lenyomtam gyorsban 2 meccset és első benyomáson az, hogy mérföldekkel élvezhetőbb a 18-hoz képest. Közelebb van a realitáshoz mint az előző széria. Itt nem hiszem hogy minden 2. meccs 8-6 meg 5-5 lesz.
    Érezhető hogy foglalkoztak az irányitással a lövésmechanizmussal.... Én úgy szoktam játszani, hogy az összes controller assist segítség manuálon van, tehát a passz a löbbölt labda, a kapura lövés, vagyis minden.... és így ezzel a "timed finish" -es cuccal jól megnehezítették, ha itt tényleg nem a kapu felé célzok és irányítom a lövést, csúnya kísérletek vannak... Ötös sarkáról majdnem taccsot lőttem meg ilyen apróságok.
    Világklasszis szinten sovány 1-0 ami jött. Tetszik, hogy mintha a játék próbálná olvasni azt amit szeretnék csinálni, és nem tűnik eddig sablonszerűnek.

    Kapusok szerintem még mindig eléggé gyengusok, vagy legalábbis annak tűnnek.... lábmellé érkező lövésre akkorát ugrik mintha a felső sarokba lőnék...

    De amire nagyon kíváncsi voltam és tavaly a vesszőparipám volt, az a háló animációja... Tavaly valami undormány okádék volt szerintem, de idén ez is jóval tetszetősebb és valósághű...
    Tavaly sok élményt elvett egy szép gólból, hogy elnyelte egy fekete háló, amibe mintha beleragadna a labda....
    Na 2 meccs után ennyi egyenlőre :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák