Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #8299 üzenetére
Cam-ba ha ugy van zseton akkor if Ljajic-ot ajanlom deadeye-vel. Get into... Box-al termel szepen nekem
(Ezuton is koszonom aki korabban ajanlotta, Bonaventurat valtotta). -
ShiberMonkey
senior tag
Srácok 3/3 meccsből történt ugyan az. Félidőben rendre vagy kikapásra álltam vagy döntetlenre RF-LF CAM Gameiro be és 4-5 gólokat rúgtam utána pedig el is adtam a Modric Rakitic-Casemiro kombót és jött a Kovacic-Jonatan Viera-Paulinho-Asensio csoda 4-es akik úgy osztogatták a Gameiro-IF Aspas csatársornak a labdát hogy csak pislogtam valaki segítsen már hogy ez hogy lehet ?
WL kvalit olyan simán behúztam mint még soha.[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Én nem tudom, ti ilyen xar pakkokból, hogy kaptok ilyen lapokat,
de hogy ehhez nem elég a szarba lépni, ehhez fetrengeni kell benne az tuti.Csak azt áruljátok el, hogy feltétlenül kell e a híg fos, vagy jó a kicsit keményebb is?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
grimmjow67
tag
A havi wl reward mikor fog jönni?
-
MdewC
nagyúr
Ismét egy új patch. Ismét meghalt a csapatom. Ismét meghalt a játékom. Ismét meghalt a taktikám. Ismét meghalt a játék.
4 meccsem volt, hogy feljussak div 1, de csak 1-et nyertem.
Emberváltás más, passz más, lövés más, szerelés más.
Vége. Itt a patch, ami idénre kikapcsolt.
1 nappal később jön a patch, vagy nem csal le tegnap egy application error a PS-en, akkor ma div 1. Köszi!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
dtrms
aktív tag
Én 2 hete letöröltem a játékot annyira "kinyírt".
Ma meccs után megjött a kedvem, úgyhogy nemrég újra beléptem (pakkozás miatt visszaraktam a törlés után nem sokkal).
Tehát neki álltam teljesen frissen, nyugodtan, lelkesen a játéknak. A harmadik meccsnél már Alt+F4-eztem 3-0-nál (én vezettem). Mind a 3 meccset nyertem, illetve nyertem volna, de egyszerűen idegileg nem bírtam. Mármint rossz élmény volt még gólt lőni is.A játékosaim mintha csúsznának, semmi stabilitásuk nincs. Passzok mellett elfutnak, ellépnek, átlépik stb úgy, hogy én semmit nem nyomok. A gép úgy pakolgatja jobbról balra a labdát, hogy olyat még jégkorongba se láttam, pedig ott ütővel húzogatják a pakkot ide oda. Baillyt leshieldeli egy El Shaarawyval a gép én meg nem tudom senkivel leshieldelni a labdát. Ha mégis sikerül felrúg, a játékosom lesérül, de semmi baj, mert akkor hátulról páros lábbal szabályos. Szóval megint csak ott vagyok, hogy legszívesebben letörölném.
Egyszerűen még csak tét nélkül és vezetés mellett se lehet élvezni ezt a focira hajazó valamit.
-
MdewC
nagyúr
Elmondom mi a baj most.
Jobb lett a védekező játékosok helyezkedése, viszont nagyobb lett a késleltetés a mozgásban és a passzban. L2-vel simán lehet szerelni online.
A passzok rosszabbak mint valaha.
Ennyi történt. A maradék lehetőségeinket is elvették.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Most nem értem mi a baj
Hisz ez egy remek játék, sokkal jobb mint a tavalyi. Érzem a fejlődést benne. Élvezem minden percét, és hálás vagyok az EA nak, hogy megalkotta ezt a remekművet.
Nincs még egy olyan játék, ahol ilyen olcsón lehet DLC t venni.
Hisz tavaly is megkaptuk, idén is megkaptuk 20K ért a Fifa 05 frissítését, és én jövőre is kiadok érte ennyit.Még annyit tehetnének a fejlesztők, hogy a 19be beletehetnék azt, hogy kontroller se keljen hozzá, hisz a gép, az AI úgy is jobban tudja mikor hova akarok passzolni, akkor minek rontsam el én az irányítást.
Ha ezt beletennék, akkor még egy kicsivel többet is áldoznék a játékra.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Ragnar17
tag
Én nem részletezném mi nem tetszik jelenleg a játékmenetben, előttem már megtették..egy ami biztos,hogy az első két hétben lévő játékmenet nagyon feküdt nekem, talán a legjobb fifának hittem akkoriban, kár hogy már nem olyan.
-
nyervi
aktív tag
válasz ShiberMonkey #8305 üzenetére
Casemiron én is túl adtam már, valahogy nem feküdt. ha cdm kell, Paulinho nálam sokkal jobb. de még Modric is. sokszor volt úgy, hogy ő került lövő helyzetbe, az aránya kb. sokból semmi viszont Asensio-val valamiért nem tudok játszani. ellenem olyan,mint a tank, nálam mint a múmia. pedig vagy 3 chem. lapot is kipróbáltam rá. aztán eladtam mikor cukorkaként vitték a 84-es játékosokat
más:
Kroos lapját próbálta valaki? visszatart az iszonyat lassúsága ebben a rohangáló játékban -
-
ShiberMonkey
senior tag
Kovacicot meg ajánlom neked, 88-as vision és iszonyat jól passzol, nálam a játékban Ő Modric
[ Szerkesztve ]
-
nyervi
aktív tag
válasz ShiberMonkey #8317 üzenetére
van Kovacicom, ő Modric cseréje de már sajnálom, hogy a "teliholdas" lapját eladtam.6 cm-em van és legszívesebben az összeset a pályára pakolnám egyszerre de akkor viszont nem férne be Deulofeu, szerintem iszonyat jó a kártyája még telihold nélkül is no meg Dembélé is jól használható, ha már van.
ezért most csak azért is a 4-3-3 (4)-et erőltetem, bár tök mindegy, mert jön egy sané-jesus-willian és már a látványuktól elvesztem a meccset -
bmw528
tag
Sziasztok, rájöttem nálam csak kick off-ban működik normálisan a játék. Ezt úgy értem hogy rendes sebességű mozgások vannak, nincsenek összefutások, minden gombot felfog a játék egyből. Pl a squad battle (ami ugye single player és nem kapcsolódok elvileg online p2p-vel egy másik játékoshoz) egy katasztrófa.Totál hülyülés, gombokat többször kell megnyomni hogy történjen valami, látványos lag is előfordul, a játékosaim belassulnak, a passzok örülök ha elvánszorognak a játékosokhoz, a lövések detto, 2 éves gyerek nagyobbat rúg a labdába, óriási késések, teljesen játszhatatlan a game. Ps4 és ps4 pro-n ugyanezt produkálja. Néztem molnargabo videókat. Na nálam nem tudna így játszani, pedig tényleg nagyon ügyes. Van akinél ugyanez a helyzet és rájött a megoldásra esetleg? Így egy vicc a fifa 18
-
Mrdevil
addikt
Srácok:
Carrasco vagy Dulifuli?
Dembélé vagy Inaki?
Oblak vagy Ter Stegen?
Sánchez vagy Martial?-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Bazsi1987
őstag
Amatur kérdés lesz de csomó streambe hallom hogy revans shot, azt hogy kell lőni? Ps-el tolom 😊🐒
-
kiserik
senior tag
Ott volt a Fixfifa, nyugodtan lehetett volna tenni valamit, de mindenki inkább bepucsított az EA-nek. Ez a hála. Most már tudják, hogy a többségnek ez az igénye, még hogy jó lapokat nyisson.
(#8320) Mrdevil:
Carrasco, Inaki, Oblak, Martial. A többi Barrcás...
Amúgy Inakit és Martialt bizton ajánlom, nekem HW Carrasco annyira nem jött be, a többit nem ismerem. -
gabigyerek
senior tag
Hasonlóan vélekedem kolléga.
Sb-ben 4-ből 3 meccset buktam most Legend fokozaton. Nem tudtam hirtelen mi történt, de elfogadtam hogy oké, most lehet kissé rosszul játszottam. Aztán online divben kipottyantam a 3ból mert 4 meccsből 1 et tudtam hozni, volt olyan mérkőzés ahol a félpályán alig tudtam átmászni.
Amit én vettem észre, hogy egyre inkább kedveznek a patchak a full agresszív letámadásoknak. Egyszerűen nem tudsz felfelé passzolni, mert az LB/RB ha kell a 16osodig feljön a szélsőddel aki visszalép. Csatárnak felejtsd el hogy tudsz passzolni, még el sem indítod a passzt, csak nyomom a gombot, de már látom a radaron, hogy lép fel a 2 Cb a csatáromra.
Ezzel szemben még mindig rohadt idegesítő, hogy 16 oson belül volt, hogy 7 saját és 6 ellenfél játékos volt és passzolgattak összevissza. Ki lehet védekezni, rájöttem már hogyan célszerű, de hogy ezzel mennek el 10 percek a játékidőből az valami vérlázító.
És a patch egyik frissítése miszerint a kapusok gyorsabban állnak fel egy védés után...hát nem tudom, nekem ugyanolyan tohonyák maradtak
PS4
-
etaclan1984
őstag
válasz kiserik #8324 üzenetére
Ugye te se gondolod komolyan hogy egy fixfifa hashtagel elértetek az EAnél valamit ? Ha valami értelmesebb és játékosok által is mérhetőbb kezdeményezés lesz akkor szerintem szívesen csatlakozik a játékosok zöme de addig nem szívatom magam feleslegesen azzal hogy nem csinálok sbc-ket és nem loggolok be.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Geradossz #8285 üzenetére
gratula a pár száz ezer nyereséghez!
nem semmi egy 100as transffer list-tel úgy, hogy max megduplázódott a gold játékosok ára + az aberdeen-rangersre (ahol igazán lehetett keresni) nem is készültél...de mondjuk ez még messze van a milliótól, úgyhogy akkor vége számodra?
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
etaclan1984
őstag
válasz LedyGyuszi #8328 üzenetére
Nekem megvolt a full skót bajnokság, a CM, CB-eket 2700-3000ért úgy vitték mint huzatot. +230ezer plusszal vagyok eddig, de még van mit tanulnom úgy látszik[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
válasz etaclan1984 #8327 üzenetére
Természetesen a hashtag vagy mi a szösz egy lófing. Az egész abból indult, hogy senki be se lépjen és ne vegyen részt a BF-en, csak a fizetett EA játékosok szépen kimaszkírozták az egészet: elég, ha csak nem veszel pontot (mert vettél előtte), vagy nem nyitod ki pénteken a pakkokat, csak szombaton, de várjál, inkább csak tegyél egy hashtag-et mindenhova és akkor jó lesz. Bullshit! Ugyan úgy bullshit, hogy bárki csatlakozna bármihez. Az EA bedob egy free IF kártyát és mindenki ugrik rá, mint ha azzal jobb lenne bármi, utána meg megy a sírás. Az az igazság, hogy az emberek 99%-ának fontosabb pár jó kártya, mint maga a gameplay, mint maga a szórakozás.
Én nem léptem be egész hétvégén, péntektől hétfőig. Lemaradtam valamiről? Nem hiszem. Mit értem volna el vele, ha nyitok egy Neymart például (azt hiszem őt nyitotta itt valaki)? Vele is ugyan olyan trágya a gameplay, csak még jobban felhúzod maga rajta. Eltöltöttem egy nyugodt hétvégét, és mással foglalkoztam.Én megtettem, ami tőlem telt. -
peetie1
aktív tag
Az az igazság, hogy itt akkor lenne eredmény, ha jövőre senki nem venné meg a játékot. Na akkor lépne valamit az EA is, ha jelentősen csökkenne az eladás. Hirtelen nagyon jó lenne a fifa, majd mindenki újra megvenné, és 3 hét múlva jönne egy patch ami tönkre vágja és kezdődne minden előlről. Itt a legnagyobb baj az, hogy nem azt a játékot kapod amiért fizettél, mert a sok patch folyton változtatja... És ez sohasem lesz másként sajnos
-
Mr.Rain
senior tag
Ha valaki Fifa founder, az mit is jelent pontosan?
Most játszottam vele, ezért kérdezem."Nincs megállás"
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Mr.Rain #8332 üzenetére
amióta van FUT, azóta tolja vele! ha minden igaz...
(#8331) peetie1:
igen ,megjelenéskor teljesen jó volt a játék. lehetett a lassúbb játékosokkal is érvényesülni, fizikum dominált, stb...
most láttok a másik csapatban 85-90es pace alatti támadósort? nem nagyon...
az ilyenket lehetne patchelni, mint a kapus ne 3 percig fetrengjen, stb... de alapvetően a gameplayt nem kellene! majd mindenki megszokja vagy nem...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
etaclan1984
őstag
válasz kiserik #8330 üzenetére
Teljesen igazad van, jól tetted és irigyellek Mondom még1x nem a kezdeményezés ellen voltam, hanem az bosszant hogy igazából nem olyanra formálták hogy mérhető legyen általunk is ! Ahogy már mondtam szerintem az egyik megoldás lehetett volna hogy pl péntek 18:35től 18:55ig senki ne tegyen fel playert marketre. Egyből láttad volna hogy a szokásos 450ezer játékos helyett mondjuk 300ezer alatti van akkor azt mondom fúúú és akkor talán az EAnél is felkapják a fejüket ! Twitteren összeszámolják a fixfifa hashtaget ? És ? Honnan tudják hányan nem is akartak venni fifapontot ? De ez így kis bulika maradt és lófing ahogy mondod.
-
Szigma70
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
Telóról szerettem volna listázni Casemirot, de valami errort írt, hogy próbáljam meg később. Most neztem, és eltűnt a transfer listáról. A klubban sem találom. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Na visszajött, csak bugolt.
[ Szerkesztve ]
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Gépigényhez kellene tapasztalat,
NVS 5200M típusú (mobil) VGA-val van valakinek tapasztalata?
Vagy Intel Hd4400-zal?Közepes grafikán eldöcög rajta?
Proci, ram rendbe van.[ Szerkesztve ]
-
gabigyerek
senior tag
Spanom nagyon nagyot kaszált, feltette IF Insignhe-t 700K kezdőbe és 1milla gyorsárba és rányomtak neki a gyorsárra Ilyen mákot.
Többször adtam már el én is valami 900 at érő játékost 10K-ért ,de ekkora mázlit te
PS4
-
sz_abika
addikt
Matuidi ellenem rendszeresen jól játszik, én meg 4-5-1ben De Rossival elégedetlen vagyok C(D)M-ben. Gonalons van cserébe és kellően megállítja az embereket, de támadásnál sokszor jön ki rá a játék akkor meg világtalan.
Tldr: Matuidi CDMbe?PSN: xszabikax
-
Szigma70
addikt
válasz kiserik #8341 üzenetére
Kell egy ismerős fifás az Anonymousnál, szólni neki, hogy szeresse az EA-t kicsit
@Szabi
Matuidi jó, de a WR.je miatt én csak bal CM-be használom De Rossival, akin Anchor van, jól kiegészítik egymást. Jobb CM.em Marci
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Datsyuk
aktív tag
válasz kiserik #8341 üzenetére
+1
Mikor ha nem most lett volna a legjobb alkalom? Pont a VB selejtezők miatt, pont a BF miatt. Ha lett volna összefogás akkor meg is érezte volna az EA. Helyette mindenki magasról tett róla. Az EA csak egyetlen dologra fog reagálni. Ha nem jön be pénz a pont eladásokból / nem tudják eladni magát a játékot. Ez egy elég komoly figyelmeztető jelzés lehetett volna. De így kb lenullázta magát az egész mozgalom. Mert kell az IF lap. Igen is, nem kell megvenni a következő részt.
Ezt az "úgy se tudsz semmit se csinálni mondatot" én is unom. Lehet, csak kellene kitartás.Nézzétek meg a battlefront 2 történetet. 2x egymás után akarták átvágni a játékosokat. Szépen sorjában lemondta mindenki az előrendelést és az EA-nek lépnie kellett.
Csalódtam a youtuberekben is. Mindegyik jött a saját kifogásával, hogy nem 100%-osan ért egyet a fifafix-el ezért nem támogatja. Nem kellett volna teljesen egyetérteni csak kiállni mellette......de erre se voltak képesek.
Ez van sajnos. Maga a közösség ennyire cselekvésképtelen akkor pedig nem érdemel senki jobb játékot.
-
etaclan1984
őstag
válasz gabigyerek #8343 üzenetére
Én is felrakok mindenkit akit nem használok (későbbi befektetésnek) iszonyat magas áron. Így azért hosszútávon viszem fel az árát, másik hogy hátha félrenyom valaki. Addig se a clubomban "porosodik". Idén több mint 10x elvittek már így játékost, gyors megnéztem változtak-e az árak hirtelen valami miatt de nem, félrenyomott szerencsémre Csak ajánlani tudom ezt
-
MdewC
nagyúr
A “pro” gamerek, legalább is a youtube báró “pro” gamerek nem fognak tenni semmit, mert az ea fizeti őket. Ennyi.
Hastag team vagy HG. Stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest