Új hozzászólás Aktív témák

  • LedyGyuszi

    addikt

    WL 16/14 lett a vége. egyszer tizikkel kaptam ki, egyszer meg egy patkánytól...
    utóbbi talált két 56szor visszapattan elé a labda gólt (összesen 3 kapura lövése volt), majd a második félidőben beállt passzolgatni, előre vitte majd visszaívelte a kapushoz. Még így is majdnem belesült, mert egyet kapott, majd egy kapufát is, majd a végén gnabry nem tudta átemelni a kapust, pedig szinte tövig nyomtam a lövés gombot, de odalöbbölte a 16os vonalán álló kapus kezébe a labdát...

    a játék továbbra is tele agyatlan barommal ,akik egy vmire ráfekszenek vagy láttak sok youtubeos éppen mi az aktuális glitch videót és azt tolják végig.

    És végezetül a kedvencem, az utsó meccs. gyerek a meccs elején beáll 5212-re. majd óriási labdajáratások a félpályáig, ott viszont elfogyott a tudomány. 65.percben 2:0-nál ki is lépett, addigi kapura lövése 0 volt.
    Írtam neki, hogy szép ez a muringyó sztájl. Válasz: már meg van a 24 győzelme és gondolta kipróbál vmi újat, mert ha lő egy gólt, akkor azt így meg tudja tartani és kontrákból több helyzete van...nah most véleményem szerint, aki 24 győzelmet összeszed vasárnap reggelig, az legalább egyszer kapura tud lőni, még iylen felállással is.

    [ Szerkesztve ]

    XONE: LedyGyusziHU

Új hozzászólás Aktív témák