Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz MdewC #27271 üzenetére

    Grat neked is hozzá, akkor sima liba volt. :) Nekem is meglett tegnap végre, de nem ilyen könnyen mint neked. :DDD Első 2 meccs atom szenvedés, valami utolsó perces góllal dőlt el, elődöntő volt egyedül sima, ott 4-0-nál kilépett az ellenfél...

    Majd jött a döntő éreztem hogy pokoli lesz: Murieles majdnem full gold csapat ellen tudtam, hogy borzalmas nehéz lesz, hát az is volt! A 70. percben még 2-1-re vezetett az ellenfél, majd jött Radja mester 2-2 és az utolsó 10 percet végigrohamoztam, szivem is zakatolt, mondom ezt elbukom már nem lesz időm újra nekikezdeni a tournamentnek és nem lesz meg a lap... szóval akció akciót követett, lövések csak záporoztak a kapujára, és jött a minden megváltó 90. perc annak is tényleg az utolsó momentuma, egy utolsó szöglet!!!!
    Beíveltem, asszem Belotti ráfejelte a rövidről, a kapusa persze elképesztőnagyot védett, átperdült a labda a túloldalra és jött Benatia, akin volt védő de valahogy a homlokát még beletudta tenni a labdába és az erőtlenül berepült a kapu bal felső csücskébe.... középkezdés után egyből sípszó már ideje sem volt a gyereknek középkezdés glitchet megpróbálni. MONDOM OH MY GOSSS! NYERTEM! DE ESKÜ A SZIVEM AZ MÉG 1 ÓRA MULVA IS ZAKATOLT NEM BIRTAM ELALUDNI! Meglett alap, de tuti hogy 5 évet rövidült az életem attől a meccstől!

Új hozzászólás Aktív témák