Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShiberMonkey

    senior tag

    válasz LedyGyuszi #18110 üzenetére

    azért az engine a ludas ilyen azért ritkán volt a patch előtt.
    Azért nem hiszek a scriptben mert mi alapján választaná ki azt hogy ki nyer ? Meg ha script lenne egy 2:0 is elég lenne de legtöbbször 5:4 meg 6:5 és hasonló eredmények vannak. Meg amikor megyek/ ellenfél megy 2-3 góllal hirtelen megtáltosodik a csapat és jön az egyenlítés. Ez az ami a dinamikus nehézség miatt van. Nagyon vékony a határ a script és a dinamikus nehézség között mert picit az is de még sem mert van befolyásod a játékra. Hagy írjak egy példát: Minden story módos játékban (Max Payne 3,COD,Maffia 3 stb.) jelen van a script hiszen egy történetet kell végigjátszani így ha nem is mindig pomt ugyan onnan de majdnem ugyan onnan jönnek az ellenségek és ugyan arra fog menni az üldözni kívánt auto. A fifába ha leteszed a kontrollert kapsz 6 gólt ha a srác aki vezet 3:0 ra odaadja az 5 éves öccsének a kontrollert aki tud játszani de nem veled egyszintű elfogod verni.
    Ezért is van az hogy a profik konstans jó eredményt tudnak elérni, de ezt még árnyalja 1-2 tényező is.
    Ikon csapattal és jó játékosokkal könnyebb dolgod lesz ha az átlag felett vagy játéktudásban.
    BorasLegend Ovvy stb.. mind a legjobb játéksokkal vannak így könnyebb a boostot "kivédeni". Erre jön az hogy a Te csapatod mondjuk nem hasonló szintű és a játéktudásod (de utálom ezt a szót :D) sem az övével eggyen rangú. Így Te hiába kapsz boostot elver.
    Na de és itt a lényeg. Ha egyenlő playerek játszanak közel azonos csapattal akkor kijön a boost és a lucky factor. Ha vezetsz 2:0 ra és bekapcsol a dinamikus nehézség az ellenek akkor ki fog egyenlíteni, utána (nézd csak meg a meccseidet ) neked is lesznek ziccereid meg lesznek helyzeteid amit ha elpuskázol jön a szopóroller mert fordul a kocka és jön a boost az ellenek aki ha kihasználja ezt akkor bizony úgy fogod érezni hogy szétscriptelt szar az egész. Ezért mondják a prok is hogy a ziccert még eggyel tedd tovább hogy az üres kapuba kelljen csak passzolni.
    De nézd meg Ovvy és Boras videóit rendre kapnak 1-2 gólt de a Futchamps TV vagy min is ilyen meccsek vannak.

Új hozzászólás Aktív témák