Új hozzászólás Aktív témák

  • Datsyuk

    aktív tag

    válasz Lori82 #16346 üzenetére

    Azért is kérdeztem, mert nagyon gyanús volt.

    Az én WL-em most 13 Win lett és Gold 2. Sajnos az összes meccs Vasárnapra maradt. 6 délután és a többi este 21:00-től. Délután borzalmas volt, laggelt az egész.
    Este viszont ahogy írtam, mintha egy másik játékkal játszottam volna. Iszonyat gyors volt. Kb mint a vadnyugaton, senki se töltötte a fegyverét csak lőtt és futott. Ebből az adok kapokból általában én jöttem ki jobban. Sok volt rage quite, amit abszolút meg is értettem. Nem tudom, hogy engem tolt-e a gép, hogy elérjem a szokásos gold3-at vagy csak nem voltak terheltek a szerverek és jól ment a játék / szerencse mellém állt.
    Erre tudna még valaki írni? mit tapasztalt?

    Simán eljutottam 10 Win-ig és még maradt hátra 9 mérkőzés. Abból ugye 3-at nyertem, 1-et a végén én szórakoztam el. Már nem volt megfelelő komolyság / koncentráltság. De a 10 Win után érezhetően kiegyenlítettebbek lettek az erőviszonyok, már nem hasítottak annyira a játékosok.

    A csapat javarészt ez volt:

    [link]

    in game:
    [link]

    Amin változtattam, több gold lapot raktam be IF-ek helyett. TOTGS Kimmich kuka, rengetegszer volt rossz helyen, mindig befele jött és kaptam róla a gólokat szélről. Helyette Auriel. IF young helyett Rose. Martial pedig jött Tif Son helyett.
    Utasításoknál is változtattam, Alessandrini get in behind, Martial alapon hagytam, CAM csak Free roam, CDM stay back, mindenki más alapon. Sokkal jobban mozogtak. Kontrát is keveset kaptam hiába ment fel a két szélsőm Nagyon elégedett voltam. Persze volt Eaids most is megpattanókból, de közel sem annyi mint korábban.

    Az én tippem, ezek után, tényleg kevesebb IF-et rakjatok kezdőbe. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák