Új hozzászólás Aktív témák

  • Wizard!

    csendes tag

    válasz varmi2 #3035 üzenetére

    Szia!

    Ugyan ezzel a problémával küzdöm! A különbség az, hogy én megvettem a teljes játékot, és egy Xbox Kontrollert is hozzá a megfelelő élményért, és utána kiderült, hogy nem indul a játék.. Szenzációs!

    A hiba oka:

    A Radeon HD 5000 és HD 6000 szériához már nem gyárt újabb illesztőprogramot az AMD! A játék pedig egy olyan illesztőprogramot kér, ami erre a videókártya szériára nem jelent meg. Ennek hiányában a játékot nem képes futtatni.

    Reménykedésen kívül más lehetőség nincs sajnos! Hátha az AMD kiad egy javítást, vagy esetleg a FIFA..

    Egy kényszermegoldás viszont van! Le kell törölni teljesen a jelenlegi videókártya illesztőprogramot, és a 14.9-es verziót kell feltelepíteni! Így el fog indulni a játék, viszont tele lesz textúra hibákkal, és a Journey mód sem fog működni.. Én kipróbáltam, de inkább vissza tettem a legújabb drivert mert játszhatatlan volt a játék!

    Én ennyit tudok ez ügyben! Ha valaki okosabb nálam, az kérem írjon egy privát üzenetet, mert jó lenne valami működőképes megoldást találni a problémára!

    "A megbízható embert még ellensége is tiszteli, mondta volt nagyapám -, mert a megbízható ember a társadalom sziklaköve, amire országot lehet építeni. A többi szemét, amit elfú a szél..."

Új hozzászólás Aktív témák