Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdave16
senior tag
A másik Morata is eladva 133k-ért . 1 nap 100k profit . Nice
-
Edgar2621
őstag
Mane szezonjának valószínűleg vége, műtét szükséges. Már látszik is az árakon, hamarabb reagál a fut piac mint Mane és a Pool megtudja a végleges diagnózist.😀
XO: Gollami26
-
bdave16
senior tag
ISCO DISCO! -
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #17455 üzenetére
Igen és már a piacon található
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #17457 üzenetére
Úgysem használok La Ligát . Azt nem tudom,hogy kit vegyek csatárba. 800k-m lesz rá,de egy De Geat is veszek szerintem. Szóval ilyen 500 amit max költeni akarok . Agüero aki nagyon érdekel,mert ellenem elég komolynak tűnik . Aztán még lehet egy IF Van Aanholt is jönni fog LB-nek. Ez a birthdayes Ashley Cole nem annyira jó.
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #17459 üzenetére
Nem ez az amivel tegnap toltam ellened csak 1-2 emberke nem jön be. Sturridge és Ashley Cole a 2 alany. A De Geat meg már csak azért is megvenném,hogy megnézzem mennyi pluszt ad a csapathoz .
Ez lenne a terv. -
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #17461 üzenetére
Nem érzek nagy különbséget a POTM és a SMOTM között . Sőt semmilyen különbséget nem érzek köztük
-
Kristof_94
nagyúr
válasz bdave16 #17462 üzenetére
Na majd hátha jön egy új POTM!
Mondjuk annyira nem lenne jó, mert elcseszném az összes zsetonom...
Egyébként most eléggé szoros a verseny, de szerintem a hétvégén már pontosabb képet fogunk kapni. Ha Son lő gólt, akkor lehet túl adok a MOTM lapján, ami nyilvan lejjebb fog menni. Mondjuk az EA-től simán kitelik, hogy egy Son sbchez egy IF vagy MOTM Son-t kérne... Lassan már semmivel nem tud készülni az ember.
Bár lehet sajnálnám eladni, mert mégis lenyomtam vele párszáz meccset és lőtt párszáz gólt. Vagy csak én szabadulok meg ilyen nehezen az ilyen veterán lapoktól? -
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #17463 üzenetére
Ha kitalálok valami új csapatot akkor eladok bárkit aki nem kell. Maximum egy CR-nek lenne stabil helye a klubban végig és a nem eladható lapoknak.
-
dejvid8
őstag
PC-sek, Messinek átlag mennyi az ára?
Jelenleg a piacon 1.75M és 1.8M -ért van legolcsóbban, szokott ettől olcsóbb lenni? Érdemes kivárni a holnapi rewardokat, hogy nyissanak az emberek?[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Kristof_94
nagyúr
PC-n mennyire mentek már fel a Bundes ezüstök árai? Érdemes még venni? Csak a pakkok miatt kellene, Lewa nem érdekel.
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #17466 üzenetére
Már feljebb mentek. De amúgysem kell annyi ezüst.
-
dracox
addikt
válasz Kristof_94 #17463 üzenetére
Én sem szabadulok a kedvenceim első lapjától. Ha egy SBC-hez kell pl. akkor a klubbomban lévőt ideiglenesen áthelyezem átigazolás listára aztán veszek egy másikat. Utána visszarakom a klubba.
-
etaclan1984
őstag
válasz Kristof_94 #17466 üzenetére
Azok már 1 hónapja is elvoltak szállva. A 4 kis csapatot(Darmstadt, Ingolstadt, Freiburg, RB) nem éri meg kirakni mert amíg a 13 csapatot megcsinálod kevesebb mint 100k-ból(+bayern) addig ez a 4 szerintem +100ezerből jön ki.
Ha valakit érdekel privibe eltudom küldeni melyik csapatból kiket kell megvenni a bundes sbc-hez hogy ne kelljen keresgetnie. -
bdave16
senior tag
válasz etaclan1984 #17469 üzenetére
Nem hiszem,hogy annyi lenne,sok arany van ezekbe a csapatokba .
-
gabigyerek
senior tag
Na és végre sikerült a div1 be felszenvedni magam. Igaz, volt 2 meccsem, amin minden bejött. De volt 3 is amin meg semmi...
Na mindegy. Valószínűleg div1 győzelem nem lesz ezekkel, meg szerintem egyből vissza is fogok esni, mindenesetre tanulságos, hogy ezzel a "világverő kerettel" is el lehet jutni eddig.
PS4
-
bdave16
senior tag
válasz etaclan1984 #17472 üzenetére
Okosan csinálva 2 esetleg 3 bronzot is bele tudsz rakni
-
sz_abika
addikt
Összejött 140k. CAMot keresek 4-1-2-1-2(2)-be olasz/spanyol hibridbe.
Eddig Hamsik/IF Gomez váltakozott, most Shaarawyt néztem ki. Kérdés hogy van-e még valaki aki ajánlott és érdemes egy compatebe betenni, vagy menjek a megérzésem után?
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
válasz LedyGyuszi #17475 üzenetére
Next time
Kiraktak egyet 135,000 Buyyal, Catalyst lappal, elhoztam instant. Kár hogy csak vasárnap próbálhatom ki először..PSN: xszabikax
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #17477 üzenetére
Son is szerintem. Amúgy érdekesség,de idén a nagy kapusok közül 1 sem kapott eddig informot.
-
Meghivott
addikt
válasz Kristof_94 #17477 üzenetére
Mikor várható?
-
getdizzy
aktív tag
A márciusi hónapnak vége a WL-ben.
Kíváncsi leszek, hogy ma a szülinapi hercehurca miatt, lesz e monthly rewardsEléggé szép játékosok gyűltek össze
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz getdizzy #17484 üzenetére
Nekem is lesz 3 arany lapom, de szerintem max. 82-83 lesz a legjobb! Most mondanám, hogy az első háromnak örülnék, de nem annyira szeretem most a BBVA-t a fifában. Akit elfogadnék az Can, Gueye, Keane, Aanholt, kb. ennyi a többi quick sell.
Más: A kezdetek óta a Bailly - Smalling védőpárossal játszom, most viszont nézegettem más védőket is. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek megéri-e valamelyiket cserélni? Akik "olcsóbban" megvehetők: Reid (90k), Keane (30k). A drágábbak nyilván Ogbonna, Mustafi.
[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
válasz Kristof_94 #17485 üzenetére
Én Kosc-Reid párossal toltam rengeteget. Most cseréltem le Koscielny-t egy IF Azpira. Nagyon jó Reid én szeretem, jó ütemben csúszik, lép közbe.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #17486 üzenetére
Na igen, csak Azpi igen drága lap, főleg PC-n!
-
getdizzy
aktív tag
válasz Kristof_94 #17485 üzenetére
eddigi legjobb monthly rewardom
megláttam, és felsírtam DDD
-
etaclan1984
őstag
válasz Kristof_94 #17487 üzenetére
350 volt PC-n de szerencsére nagyot kaszáltam most a szülinapi cuccokon ezért belefért Azpi. Sőt még egy IF Martial és egy De Gea is Talán még egy LB-t kéne cserélnem, de az nincs jó PL-es.
[link][ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #17490 üzenetére
Jó csapat, de a 6 chemes Kurzawa nem rossz? Nekem is megvan, de nem akartam 6 chemmel használni.
Amúgy van most majdnem 1 millióm, amit elkölthetnék, de igyekszem kibírni a TOTS-ig.
Bár inkább a pakkok elnyitását nehéz megállni, de nagyon... -
etaclan1984
őstag
válasz Kristof_94 #17491 üzenetére
Eddig ugye ott Kosc volt, ezért megvolt a chem. Ezért gondolkodok most egy LB-n aki beépíthető.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #17492 üzenetére
Itt az enyém!
A kapus poszton most nincs senki. Az elmúlt 2 hétben Courtios volt, de eladtam 100k-ért és majd lehet visszaveszem később vagy megveszem 2-3k-ért Begovicot.[ Szerkesztve ]
-
getdizzy
aktív tag
-
etaclan1984
őstag
válasz LendvaiFeri1 #17493 üzenetére
Miért jönne köv héten ?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Kristof_94 #17491 üzenetére
én gyűjtögetek ,a héten átlépem a 100-as pakk határt TOTS-ra...
XONE: LedyGyusziHU
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #17497 üzenetére
Az szép! Ebből mennyi az értelmes pakk, ami nem sima gold mondjuk?
Serie A TOTS-nál tervezed elnyitni? -
marcess
senior tag
Felmérést szeretnék végezni: a daily sbc-ből nem tudom a 125 vagy 100k packokat elérni, így vagy az 50 k-s (12 játékos/mind ritka arany) packnál maradok, és nem csinálom meg a mait, vagy megcsinálom a mait is, és akkor rare mega packot kapok (30 tárgy/26 arany/mind ritka).
Szerintetek melyik jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest