Új hozzászólás Aktív témák

  • Szigma70

    addikt

    Üdvözletem mindenkinek

    Viszonylag friss vagyok a Fifában, bár a 97 óta játszom vele. Eddig offline nyomtam csak a gyerekkel, mert "okos" x360-om van. Most rákaptam az FUT-ra Ps4-en.
    Mivel nulláról indultam költségvetésileg, így viszonylag lassan haladok, de most 2 hét elteltével ott tartok, hogy van egy viszonylag
    "Jó"  csapatom, amivel a Div7 ig jutottam, bár a hétvégén sikerült felküzdenem magam  vissza a 9. osztályba .
    Most van kb. 20000 coinom, a kérdésem az, hogy tudnám kamatoztatni, viszonylag gyorsan?  Draft vagy SBC? Mivel járok jobban?

    A másik, hogy mivel tanulófázisban járok, még keresem a nekem megfelelő stílust, felálást. Eddig próbáltam már  4-3-3, 4-2-2-2, 4-1-2-1-2, 4-4-2 felálásokat. Ami feküdne, az a 4-3-3, de gólképtelen volt az egy szem csatár, a 2 wing meg nem hozta a meccseket. Most a 4-1-2-1-2 vel játszom, mintha kicsit jobb is lenne.
    Az miért lehet, hogy a CAM és CM pozíciókból sokkal több gól születik, mint csatár posztról? Lehet az én bénaságom is, de, hogy a csatár ne is találkozzon a labdával....
    Persze adódhat a játék jellegéből is, mert a hátul, vagy középpen megszerzett labdával már sokszor lövésig jut az ember, így a csatárhoz már el sem kerül a labda.
    Néha vannak érdekes meccsek, mikor a full bronz 60-as csapat úgy lővöldözi 25 ről a gólokat nekem mintha ott sem lennék, és a pálcika csatára simán arrébbteszi a 2x akkora védőmet, de mindent elhiszek...
    Azért a legtöbb vereség az én balfékségem miatt van.
    Szóval tanulok, játszom aránylag sokat, olvasom a topikot elejétől visszamenőleg. Sok okos tapasztalatot ,tippet loptam már innen, amit utólag is köszönök.
    Majd beteszem a csapatomat ide, mert elfogadnék egy-két ötletet a fejlesztés irányában, bár sztem most ezzel a csapattal már én vagyok a gyenge láncszem.
    Sztem páratokkal már összefuthattam a játékban, pld játszottam már full magyar csapat ellen is, akit megmondom őszintén le tudtam volna győzni, (nem biztos) de nekem már azon a meccsen nem kellett a pont, minden fontosabb játékosom pihent is.
    Jó fifát mindenkinek

    Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

Új hozzászólás Aktív témák