Új hozzászólás Aktív témák

  • Kristof_94

    nagyúr

    Eddigi ligás SBC-k:

    MLS, Liga NOS: október 6.
    Belga Liga, Francia liga: november 11.
    Süper Lig, Liga MX: december 8.
    Russian L., Eredivisie : december 30.
    BBVA, SPFL: február 7.

    Az első 2 csütörtökön, a következő 2 pénteken, utána megint csütörtökön, majd megint pénteken jöttek. Kivétel a legutóbbi 2, amik egy keddi napon jöttek. Szóval ha követik az eddigi szisztémát, akkor ma vagy holnap, esetleg jövőhét csütörtökön vagy pénteken érkezik a két új liga.

    Három nagy bajnokság maradt még ki: Premier League, Bundesliga és a Calcio. Vagyis Kane, Lewandowski és Higuain. Előbbi kettő egyébként TOTW jelenleg, bár kétlem, hogy ez befolyásolná a dolgokat. Azt pletykálják, hogy a "kis" ligás sbc a Dawry Jameel lesz, vagyis Al Soma sbc. Én azt mondom, hogy a Calcio A lesz a következő, de ez csak egy tipp. Leírom, hogy kikbe érdemes zsetont fektetni, főként ezüstök lesznek.

    Calcio A:

    Atalanta: Nem igazán lesz szükség ezüstökre, talán a középpályára érdemes 1-2-t venni.

    Bologna: Mivel egyetlen arany ST-jük van, így érdemes ezüstöket is venni, illetve egy arany LB van náluk, így azt is érdemes beszerezni, mivel magas áron lesz.

    Cagliari: Egyetlen szélsőjük van, szóval valami olyan formáció lesz, ahol sok középső középpályás kell. Kiket érdemes megvenni? Egyetlen arany védő, egy CB van a csapatban, így tehát RB, LB, CB, illetve 1-2 CM is jól jöhet.

    Chievo Verona: Nincsenek arany szélső védőik, így ott ezüstökre lesz szükség. Arany csatáruk 1 van, így oda is érdemes venni ezüstöt. Tehát: LB, RB, ST

    Crotone: Egyetlen arany játékos sincs a klubban! Gyakorlatilag mindenki ára megnő majd, de a legértékesebb posztok: LB, RB, GK. De mondom itt az egész csapatot érdemes!

    Empoli: Van 3 arany ST és 3 arany CM így azokkal nem lesz gond. Mivel csak 2 szélsőjük van, így szerintem inkább belső középpályásokat és CB-ket érdemes vásárolni. Egyetlen LB-jük van, egy bronz, szerintem ő is megér egy próbát, de könnyen lehet, hogy 3 védős felállás lesz.

    Fiorentina: Gyakorlatilag mindenki arany, szóval nem nagy befektetés. Viszont ha olyan felállás lesz, ahol szélső védők kellenek, akkor nehezebb lesz mivel csak ezüst LB és RB van a csapatban, így ők is jó befektetés lehetnek.

    Genoa: Egyetlen ezüst LB és két ezüst, valamint egy bronz RB van a csapatban, így ők jó befektetés lehetnek.

    Inter: Csak arany játékosok fognak kelleni, talán Joveticet érdemes megvenni, mivel ő már átigazolt máshova. Illetve kellhetnek nagyobb összértékű játékosok is: Miranda, Icardi, Perisic, Banega

    Juventus: Szinte biztos, hogy ide kell majd a legnagyobb csapat összérték. Szóval Bonucci, Chiellini, Buffon, Barzagli, Sandro nehezen elkerülhető lesz, de ők a legolcsóbb alternatívák, érdemes megvenni őket.

    Lazio: Itt is mindenki arany. Talán szélső arany védőket érdemes venni, mert belőlük nincsen nagy választék illetve arany kapus is csak egy van.

    Milan: Szintén arany az egész, kétlem, hogy kellene valaki. A 84-es Baccát érdemes megvenni, ha esetleg kelleni fog az összérték miatt.

    Napoli: Arany lapok, nem igazán lesz drágulás.

    Palermo: Csak 2 bronz kapusuk van, így ők jó befektetés lehetnek. Jobb védőjük nincs, így valószínűleg 3 védős felállás lesz, oda pedig van 3 arany CB. Egyetlen arany csatáruk van, így érdemes ezüstöket vásárolni. Ez igaz a bal és jobb szélsőkre is, előbbiből csak 1 ezüst van. Szóval ST, RM, LM, GK, CM.

    Pescara: Ezüst LB, RB, LM, ST, akik a leginkább kellhetnek. Csak 5 arany játékosuk van.

    Roma: Szinte mindenki arany, így nem nagy befektetés, feltéve ha nem lesz szükség Nainggolanra.

    Sampdoria: Egy arany védőjük van, így erősen ajánlott az ezüst védők megvétele. Érdemes megvenni az Dodó nevű ezüst LM-t, mivel tuti el fog tűnni a piacról és 8-10 ezernél nem lesz olcsóbb.

    Sassuolo: Nincsenek arany szélső védőik, így rájuk szükség lehet, tehát RB, LB, akiket érdemes megvenni.

    Torino: Sok arany van, így nem lesz nehéz.

    Udinese: Mindenhova van arany játékos, kivéve az RB pozícióra, de oda egy arany CB-t is be lehet tenni, szóval nem nagy befektetés, de jó ha veszel egyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák