Új hozzászólás Aktív témák

  • pokers

    senior tag

    Felmerült már itt többször, hogy nincs élet a mapon, csak a buta autók mennek körbe-körbe, meg néhol vannak gyalogosok.
    Ennek apropóján jutott eszembe, hogy itt a fórumon kissé hanyagolt, de sztem nagyszerű mod a Courseplay erre is ad megoldást, és elkezdtem próbálgatni. Odáig már eljutottam, hogy több táblán folyik egyszerre a munka.
    Az egyiken két traki dolgozik, az első kultizik+műtrágyáz, mögötte 4-5 sorral lemaradva megy a vető, és ha bármelyikük kifogy, automatikusan elmennek feltölteni magukat és ott folytatják a munkát, ahol abbahagyták.
    A másik táblában megy az aratás, a kombájn mellé be van állítva egy pótos traki, ami folyamatosan hordja el a terményt, ha megtelik a pót, akkor pedig beviszi a tárolóba.
    Mindeközben én kint szecskázom a Kronéval a mezőről a füvet, amit egy másik pótos traki hord automatikusan tőlem a tanyaudvaron lévő BGA-ba.
    Ez ha jól számolom 6 gép együttes mozgása a mapon. És ezt még lehet fokozni, csak egyelőre ennyire volt időm kipróbálni.

    A másik "probléma" sokaknál a keskeny munkaszélesség.
    Erre is nagyszerűen alkalmazható a Courseplay, az alábbi képen épp 3 kombájn arat egymás után. De ezt meg lehet csinálni kultira, vetőre is, és egyből nem kell a minél szélesebb és "egybemindentcsináló" eszköz.
    Arról nem beszélve, hogy ez még látványos is :K

    Nem akarom itt reklámozni ezt a remek modot, de ha egyszer valaki ráérez, akkor egy nagyobb potenciál nyílik meg a játékban számára.
    Ja, és azóta tudok "gyönyörködni" a mapokban, nem csak azt figyelni, hogy tartsam az egyenest, ne maradjon ki sehol semmi :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák