Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
acura13
aktív tag
Sziasztok
elkadtam..69%on vagyok,
a MIn féle akcionál ha fejbe lövöm, ha a helikiotert lövöm le, vagy ha elengedem, nem ad uj küldetést..a mellékek is elfogytak, csak állatokra tudok vadászni, vagy versenyek vannak..
Mit kellene tennem???Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
scorpion1
csendes tag
válasz [-HERO-] #2500 üzenetére
- ugyanez van nálam is, vagy újraindítom vagy kijelentkezek, nem tudom miért van ez, pedig nagyon tetszik ez a game, végig is vittem és ez miatt nagyon mérgelődtem néha mert mikor majdnem megvolt a küldi akkor állt le , de valahogy végigvittem és sok mellékküldit is megcsináltam. Csak nem akartam még nekiállni a Dlc-nek így, hátha találok rá megoldást, de ezek szerint nem nagyon van
(#2501) RpPRO - hát még ha 65 fokos a vga akkor is csinálja, v-sync-el is és anélkül is
[ Szerkesztve ]
-
[-HERO-]
senior tag
Hiaba, nem lovi ki sajnos
Csinalhatsz vele akarmit nem reagal semmire sajnos.Ez elvileg driver problema es nem csak ennel a jateknal jon elo, csak azt nem erte hogy tobb mint egy eve letezik ez a problema ahogy olvasgattam az nvidias forumot es a zoldek megsem javitottak meg mindig
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
acura13
aktív tag
Sziasztok
van mégegy problémám miota ujra feltettem a gamet
Amikor kötélen kellene mászni, feldobja a horgot, elkapja, de nem mászik felfele...Régebben az egérgombokkal csinálta, most semelyik gombra sem reagál, sem egérre.....Mi a baja?????Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
RpPRO
őstag
A propaganda plakátot hogyan téped le, ha 6 m magasan van? Van pár toronyban így.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! ps4 nél a sesaon pass kódot hol kell beírni (complete/gold edtion)? digitális kódot még nem használtam, és magánembertől vásárolnék, jó lenne átvételnél neten kipróbálni...
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
Syz
senior tag
A Valley of Yeti DLC mennyire tartalmas vagy érdekes?Érdemes megvásárolni?
"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
RpPRO
őstag
Ejj de jó volt ez a gamma, kellemes 2 hónapot elszüttyögtem vele, apránként. FC3-at is sajnáltam, ahogy véget ért, ezt is, jöhet a Primal.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
varmi2
nagyúr
Mi a véleményetek? Egy darabig megy a játék, aztán lefagy. És csak a feladatkezelővel lehet bezárni. Természetesen eredeti játékról van szó. Az adatlapomon lévő első gépről van szó.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz hszilard666 #2522 üzenetére
Az lesz, leveszem a tuningot, utána meglátjuk, hogy hogy tovább. De csak holnap.
-
varmi2
nagyúr
válasz hszilard666 #2522 üzenetére
Vissza vettem a vga tuningból, és úgy néz ki, hogy jó lett. Kössz a tippet.
-
hszilard666
veterán
Attól még lehet hogy stabil a tuningod. Anno amikr kijött a gamma még 780Ti-m volt vízhűtve, és az atomstabil tuningot amivel kipörgettem a c3 at, az fc3 at és hasonló gépigényű játékokat, az fc4 egyszerűen nem kedvelte. Vissza kellet vennem, 150mhz et hogy menjen rendesen, sajnos pont az a pár% teljesítmény hiányzott a fix 60 fps hez.
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
Elindulna szerintetek a játék ezen a laptopon: [link] ?
GTA V , hardline, 30 fölötti FPS-el futott.
-
stoon
addikt
nem tudom játszik e még valaki a gémmel!? de azt szeretném kérdezni miért van az hogy ha +halok a sötét képernyőn kívül semmi nincs! nem tudok semmit csinálni csak alt+f4 ! pedig megjött rá a kedvem! de igy semmit nem haladok! csináltam friss telepítést meg minden! de semmi! még uj játékot is kezdtem de ez sem jött be! meghalok és ennyi!
valami5let????
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
stoon
addikt
válasz csaba951 #2530 üzenetére
igen azzal ... ha warez lenne nem ide írogatnék!
(#2531) Rudi50: semmi nincs húzva vagy piszkálva a gépen! tegnaptól új win 10 (gyári) , a gémet is újra raktam de mindhiába , a probléma ugyanúgy fenn áll!
[ Szerkesztve ]
-
-
mikromanus
veterán
"Guys i got it! I had tried removing save files loading it up coming out and putting them back in but that didnt work. What did was going into documents/mygames and find your farcry 4 folder. i am not 100 percent as to how i fixed it but heres what i did
first when i loaded in as soon as possible i manually saved before the glich happened 3 times that may have done something , but here is what i think really fixed it :
i took the gameprofilexml and put it on my desktop booted up the game so it made a new one and it was fixed then if you had edited that file its ok because once you come out of the game you can move the original file back in and all should be well for a little time atleast. redo if it happens again. As i said before mine started to work again but i am not sure on what exactly i did please say if any of this fixed it. "
"comuter/libraries/documents/mygames/farcry4/ and you should find GamerProfile and HIDInputRemapper in there alone. gamerprofile is the one you want. "
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
stoon
addikt
válasz mikromanus #2542 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Üdv!
Rég nyomtam a játékot, és nem emlékszem, van-e benne valamiféle coop-mód, illetve hogy az milyen protokollon működik. LAN van benne? Hamachi-val szeretnénk összehozni valami kis kooperációt, ezért kérdem.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
hugi0
őstag
Sziasztok !
Most raktam fel az FC4-et, de mielott jatszanek vele, szeretnem lefuttatnam azt a tesztet amit sok helyen latni a YT-on. Meg tudjatok mondani hogyan is kell elinditani ?
Sajnos nem talalom.
3 perc 54 nel kezdodik.Elore is koszonom a segitseget !
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok a Farc Cry 4 script problémájára még mindig nincs megoldás? Eredeti játék,de csak kontrollerrel tudom játszani....
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Tudom hogy nem a topickja de, egy kis segítséget szeretnék kérni, megvettem a Primalt, Uplayt telepítettem majd amikor letöltené a játékot kiírja hogy az Uplay nem tudja letölteni, nincs internetkapcsolat vagy nincs elég hely a merevlemezemen.
Mindkettő van, mitévő legyek?
GáborHa meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Már megoldódott!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
törölt tag
Most volt szerencsém végigvinni a Valley of the Yeti(s) DLC-t, hát mit ne mondjak, remek kiegészítő volt!
Igazán sok új elem nem volt benne, de elég hosszú pár nap szórakozáshoz -
Caniggia
tag
Hali!
Tegnap a játék közben egyszercsak eltűnt a winyóm. És csak a gép kikapcsolása majd bekapcsolása után oldódott meg a probléma. Nem lehetséges hogy a játékoknak nem való a winchesterről való futtatás? Vagy épp a sok töltögetés és így a kevés memória miatt hibásodáshoz vezetett a hdd erőlködése? 8gb rammal játszok lehet kevés lenne?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest