Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz eLit-MiLan #2550 üzenetére
Simán elindult, de csak 800x600-ban volt "élvezhető" sebessége
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
marinea2
addikt
válasz eLit-MiLan #2552 üzenetére
Ez egy 512-es példány volt. A tiéd nem lehet hogy 256mb-os?
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz eLit-MiLan #2552 üzenetére
Most váltottam pár hete VGA-t és átmenetileg egy 8600GT 256 mb-al toltam 800x600-ban Low-on és 30 fps-em volt vele
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A mellékküldetések viszont harmatgyengék a sztorihoz képest, tudom, hogy azért "mellékesek", de ez már feltűnő. Nem egy Fallout szint, az már biztos. Ráadásul alig kapsz érte valamit, acho sincs, ergo nem éri meg velük foglalkozni.
-
do3om
addikt
válasz BomiBoogie #2556 üzenetére
Ez sajnos nagyon igaz. Sokszor meg nagy baromság is amit csinálni kel.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tényleg, élveztem a tornyok/outpost-ok elfoglalását, végigvittem a főküldetést, talán a mellékek a leggyengébb pontjai a játéknak.
Volt egy olyan, amikor mindenféle füveket kellett gyűjtögetni egy pasasnak, a második kör után már kezdtem ideges lenni, hát még a végén, mikor kiderült, hogy ennyi volt. Oké, kaptam egy receptet, de annyira nem illenek a szigethez.
Ja igen, és mindegyiknél ugyanúgy néznek ki az NPC-k, még a pólójuk is ugyanolyan.Ezek a kalózos küldetések meg, szerintem elég lenne annyi, hogy öld meg a vezért, vagy ölj meg mindenkit és a vezért, mert mindig arra figyelni, hogy őt ne lődd le, csak a többieket, aztán vacakolj a késsel, kicsit frusztráló.
-
marinea2
addikt
válasz eLit-MiLan #2554 üzenetére
Akkor szerintem az lesz a gond.
-
dragonfx
veterán
Leci segitsetek.
felraktam a jatekot de szeretnek hozza magyariitast vagy valami leirast magyarul mi mire valo.nincs valami doc, pdf vagy valamu fun site ahol minden le van irva?
nem gondoltam ilyen bonyolult a jatek,kicsit csalodott vagyok,en mast vartam. Nem ilyen zold virag,kekstrucc,disznovadaszat,capa elol eluszni,tigris ramugrik...meg mindent megvenni,tolteny,puskacsere is nem a legegyszerubb.na meg a mentes....sok a sallang,duma.kene valami amibol kiismerem magam.na meg ez a csendes oles meg skillek tanulasa, meg tele a hatitatyo,meg kicsi penztarca mar csak hab tortan....szoval ezek miatt kene.atlassam."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
intercooler
őstag
Na aki gondolja vegyen fel OvErLoCk0
-
Đusty
addikt
válasz djnyakesz #2567 üzenetére
Én is épp mondani akartam csinálj róla te vidit vagy képet és elmondjuk.
(Egyébként az a sejtésem, hogy keresztben van egy féloldalra borult lemez amire fel kell lépni, mert bal oldalon a kilógóra nem lehet felugrani)
Legalábbis én ott szívtam egy csomót.[ Szerkesztve ]
-
-
djnyakesz
aktív tag
válasz Pancsermeste #2571 üzenetére
Na nekiálltam képeket csinálni....mikor készen voltak a képek gondoltam elmegyek a helyre megnézem mi van ott fennt! Találtam sárkányrepülőt de azzal nem sikerült, aztán rájöttem hogy tudok már "én is repülni" szóval levetettem magamat a szikla tetejéről (kb 15x) majd 16x-ra sikerült az ejtőernyővel addig addig lavíroznom hogy sikerült a tetején kikötni XD végül maradt a paraszt megoldás!
De köszönöm szépen a segítségeket
Szinte minden mellékküldetésem készen van, a gém azt írja felül "fedezzem fel a szigetet, ha megvan akkor menjek a térképen jelölt pontra"...
Ez lesz az utolsó küldetés?
-
Peetyaa
tag
Nem tudjátok véletlenül hogy miért csinálja azt a játék hogy leáll? Valamikor megy egy órát is hiba nélkül, valamikor meg 2 percenként behal. Far Cry 3 működése leállt szöveggel... Eredeti példány nem buherált.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz fenergie84 #2555 üzenetére
Hát akkor végképp nem tudom
De az a szerencse hogy az másik gép, és tudom ezzel tolni (HD 6770)[ Szerkesztve ]
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
intercooler
őstag
Ez a tigris nagyon kész Most foglalt el nekem 1 bázist
Halottam hogy jön nézegetek körbe, akkor veszem észre hogy tűnek el a piros jelölések térképről
5-6 an nem bírták leszedni...[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz intercooler #2577 üzenetére
Legjobb.
A bázisokon a ketrecbe zárt állatokat is ki lehet engedni. Aztán a többit megoldják ők.
-
medvezsolt
senior tag
Na mostmár elég de komolyan! Ez már tényleg gyerekes.!! Gusztustalan ez a személyeskedés részedről. Zsé csak egy komoly témát feszegetett, normális hangnemben, normális emberek között. Nyugodjál már le!
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
medvezsolt
senior tag
válasz medvezsolt #2579 üzenetére
uuppsz egy kicsit ekésett hsz lett. Ha lehet véletlenül se folytassa senki a témát. Bocsi érte. (Te se Dunc)
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Wa2x_
veterán
Találtam egy bugot végre..
Épp ejtőernyőztem egy ház tetejére tigris vadászat közben, fel akartam ugrani egy magasabban lévő tetőrészre, erre beestem a házba, amin nincs ajtó..
[video]..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Đusty
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
ez komoly, én pályaszerkesztéskor jártam úgy hogy a létrát nagyon beleraktam a földbe, és ahogy csúsztam le, belecsúsztam a föld alá, és estem a semmibe
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Predator2
addikt
Helló
Szeretném megvenni a játékot Nézelődtem hardveraprón.
Milyen verziók vannak a játékból?
Elég ha csak alap verziót veszek ahhoz lehet később dlc-ket venni?
Kupont vennék mert viszonylag olcsó [link] Vagy inkább nem ajánlott?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
dragonfx
veterán
Lleci legalabb akkor megerositest kerek jol e latom.
xp.t a outpost elfoglalasert kapok es skill.re lehet hasznalni.
a novenyekert eletet kapok,az allatokert meg hust ami szinten elethez jo?
a tarcat ovet mikbol tudom megszerezni?a fegyvert,toltenyt a kis haziko ahova visszarak ha meghalok ott tudok venni?
a fegyverhelyet es a tarakat is skillekent kell megszerezni?
Eletcsikot mer nem mutat a jatek?pazsot hogy tudok szerezni?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Pancsermeste
őstag
Ugyan ezt szívtam meg én is!
Felugrottam a tetőre ahova egy drótkötél vezetett és ott a drótkötélnél kiírta, hogy Use, én meg kíváncsiságból kipróbáltam, mi fog történni (hiszen már lejjebb nem lehet ereszkedni... -gondoltam) .... hát dehogynem! Bepottyantam a házba, de onnan sehogy se lehet kijutni. Próbáltam C4-el kirobbantani a zárt ablakokat, még rám is gyulladt a ház, de semmi.-= Pancsermeste® =-
-
mikromanus
veterán
válasz BomiBoogie #2559 üzenetére
Elég csak a vezért megkéselni. A többi túlélheti, bár igen morci lesz. A késközpontú végigjátszásomban eddig azt hiszem 3 vagy 4 lett teljesítve. Többnyire lemeszelem a pozíciójukat, levadászok 1-2 kalózt és kifilézem a vezért. Aztán vagy spuri, vagy lehet ügyeskedni tovább is, de mindig van 1-2 húzósabb ember ha késelős fajta vagy. Akkor meg szivatósabb. (főként ha még nem éred el a konzervnyitogató skillt) De a küldetés simán teljesíthető.
Késes outpost felszabadítás is sima ügy. Mondjuk a kutyákat lenyilazom, meg néha kiengedem egy nyíllövéssel a vadat, de ennyi belefér. Néha sajna lefülelnek. Néha még riadóztatnak is. Akkor meg vadászhatom le az utánpótlásokat is. Warriorsban mintha mindig dupla adag jönne. Vagy survovor szinten is kapásból dupla kocsi érkezik? Kicsit több benne a kihívás így azért mint sniperral távolról leszedegetni őket.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz dragonfx #2585 üzenetére
- xp-t a questek/főszál egyes pontjainak teljesítéséért, mellékküldetésekért kapsz és emellett az ellenfeleid minnél változatosabb semlegesítéséért. Outpost foglalásra is van fix XP: 500 az alap, 550 ha nem riadóztatnak, 1500 ha észre se vesznek. Tornyok bekapcsolására, relikviák és az elveszett levelek felkutatására is kapsz pontot. A levelek és tornyok azt hiszem 500xp, a relikvia 250.
- A növények és állatok a craftoláshoz kellenek. A növények leveleit használod (bár mindig a virág tűnik el). Ezekből gyógyszert és drogokat készíthetsz. 3+1 fajta van: az első ami gyógyít, vagy erősíti a túlélőüképességedet, a második a vadászathoz kapcsolódó anyagok, a harmadik a harci drogok. Emellett van még pár speciális anyag is. Ez gyűjtögetések után kapod azt hiszem amolyan díjként (30 és 40 relikvia megtalálása)
Az állatokat megnyúzod és a bőrükből különféle tárgyakat craftolsz. (pénztárca, zsák a szajrénak, fegyveröv, tegez, stb)- Fegyvert és muníciót boltokban és az outpostok jelölt házaiban a fegyverszekrényből szerezhetsz. Töltényt a semlegesített ellenfelektől is. Fegyverhely crafttal jön (előző pont). Skillekkel az újratöltés sebességét és pontosságot növellheted, Extra tár a fegyverekbe a fegyver kiegészítőkkel vehető fegyverenként (1, 2, vagy 3 kiegészítőü csatolható. Jellemzően ezek extra tár, hangtompító és valamilyen távcső lehet.
-életcsíkot mutat a játék. Kezdetben kettő egységnyi van, Skillekkel növelhető és az egyik craftolt injekció adhat majd később ideiglenesen 4-6 csíkot. Armort a fegyverszekrény "consumables" részében leled meg. 200 dolcsi egy feltöltés. Nem minden ellen véd. Nem extra életként működik!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
CJ3
senior tag
Most S.O.S-be kelll a segítség ...hol vannak a játék mentései???
Kékhalál kékhalál....újra raktam de csak szórakozik velem és nem akarom elveszíteni amit eddig csináltam léci írja le valaki gyorsan.... Vagy valami vírust szívtam be
Crypto
-
CJ3
senior tag
Közben megtaláltam annyit kibírt a gép
Remélem jó is lesz, megyek újrateszem az egészet......
Crypto
-
dragonfx
veterán
válasz mikromanus #2588 üzenetére
uh köszi ezt átolvasom 5x majd játk közben nagy egítség köszi
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
SkyS1gn
félisten
Far Cry 3 - Tedd még realisztikusabbá!
Ezért nem bannolnak?
Kérdés hogy multiban is érvényes-e mert ott csak hátráltatni fog!Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
mikromanus
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
mikromanus
veterán
SPOILER
Quest bicskanyitógató módra. Mondjuk a végén csak kiszúrt a következő szakasz első hullajelöltje
Far Cry 3 - Warriors difficulty - Prison Break-in quest-part 1- Knife versionBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Truman
senior tag
Sziasztok. Tapasztalt már valaki ehhez hasonló grafikai hibát?
Mindig látszik ha valami füves bozótos területen vagyok.
Konfig: Windows 7 Pro SP1 64-bit, Sapphire HD7850 2 GB + Catalyst 12.10
Természetesen a legújabb patch -eket (v1.04-ig) felraktam a játékhoz. Egyetlen új Dx11-es játéknál nem tapasztaltam ehhez hasonlót. Remélem nem a kártyával van a baj.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Rexcor
őstag
-
zseko
veterán
Azért vicces ez a játék: kemény csávó egy lépést odébb megy és már nem tudom leszedni távcsövessel, nem hord el addig... Gondoltam kicsit fölé célzok akkor, de ballisztika sehol, észre sem veszi hogy rálőttem.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest