Gamepod - 2012 legjobb játéka (Szavazás)

Lassan közeledünk az év vége felé, így ideje visszatekinteni az elmúlt 12 hónapban megjelent játékokra. A Gamepod oldal szerkesztői nevében szeretném kikérni véleményeteket az idei eseményeket illetően, mégpedig egy szavazás formájában. Ám úgy döntöttünk, hogy másokkal ellentétben mi nem szabjuk meg nektek, hogy mire szavazhattok egy előre felkínált listából. Helyette teljes egészében ti dönthetitek el, melyik játékot tartjátok méltónak erre a címre.

Egyszerűen azt fogjuk csinálni, hogy mindenki írja le, szerinte melyik játék lett idén a legjobb. És itt most ne abból induljunk ki, milyen értékeléseket kapott az adott program, hanem hogy személy szerint melyik játékot jelölitek az idei Év Játéka díjra. Száz százalékig felhasználói eredményt szeretnénk készíteni, ami valódi tapasztalatokon alapul. Egyedüli kritérium, hogy csak a 2012-ben megjelent játékokra szavazhattok.

Műfajok tekintetében sincs megkötés, nem fogunk kihirdetni kategóriagyőzteseket, egyedül 2012. legjobb játékára szeretnénk szavazatokat kapni, legyen az akár FPS, RPG, RTS, MMO vagy bármilyen egyéb stílus. Szavazni egészen január hatodikáig lehet, az eredményhirdetésre pedig másnap kerül sor (Részeredményekkel naponta frissíteni fogjuk a hírt, így az állást addig nyomon lehet követni).

Aki szavazni szeretne, az egyszerűen írja le az általa legjobbnak tartott, idén megjelent játék címét a fórumba. Nem kell megindokolni a döntést - persze lehet, ha akarjátok, de nem szeretnénk vitát szítani. Egyszerűen csak arra vagyunk kíváncsiak, melyik játék lett az, amivel idén a legtöbben játszottatok és érdemesnek találjátok az Év Játéka díjra.

A szavazás végeredménye:

01. Far Cry 3 (196 szavazat),
02. Diablo III (110 szavazat),
03. Mass Effect 3 (76 szavazat),

04. Dishonored (69 szavazat),
05. Borderlands 2 (48 szavazat),
06. Assassin's Creed 3 (45 szavazat),
07. Guild Wars 2: (31 szavazat),
08. Hitman: Absolution (20 szavazat),
09. XCOM: Enemy Unknown (16 szavazat).
10. Max Payne 3 (14 szavazat).