Új hozzászólás Aktív témák

  • Bos ending lesz most a cél kemény roleplay módon játszanám. Curie lenne a fő követő románcal is. De!
    Már eleve problémás roleplay szempontból hiszen elvileg minden synth dns-e Shauntól ered most akkor románc egyenlő vérfertőzzéssel? De tegyük fel hogy csak a biológiailag problémás és maga a vérfertőzéshez kell az hogy a lény lelke/agya/tudata is rokon legyen.
    Jó ezen túltesszük magunkat, úgy ahogy védhető.
    De lenne itt még egy kis ellentmondás , ugye bos nem komálja a syntheket. Konkrétan 3gen-eseket gyilkolják ahol érik.
    Curie eleve robot de a jobb fajtából, viszont amikor 3gen synth testbe került akkor ő most az üldözendő példány vagy nem a 3gen agyat használja hanem elektronikai chipet? Mert utóbbi esetén nem tekinthető üldözöttnek mivel nem viselkedik teljesen emberként azaz nem akarja helyetessíteni az emberi létet.
    Szövege szerint csak a kutatásaihoz kell az emberi forma. Kérdés az hogy roleplay szerint bos hogyan viszonyul az ilyen hibrid emberi test robot agy lényekhez? Itt ugyan igy robobrain robotok is kérdésesek lehetnek.
    BOS mindent üldöz ami nem tiszta ember, azaz ghoult, mutánst, synth-et. Kérdés hogy hol húzódik meg a határ.
    Arról az apró filizófiai kérdésről nem is beszélve hogy teleportálás, tudatátvitel esetén csak külső szemlélődő szerint lesz ugyan az a lény, azaz ha egyik helyen megsemmisítesz egy lényt és a másik helyen 100%-ban egyezőt gyártasz az ugyan úgy azt jelenti hogy elpusztítottad az eredetit. Bár ez curienél nem érdekes mert eleve nincs tudata. (teleportálás paradoxon)

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák