Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz .LnB #2024 üzenetére

    Már sajnos csak Ebay-en meg hasonló helyeken. Eredetileg egyszeri limitált kiadás volt, amit a Lootcrate weboldalán lehetett megrendelni. Technikai problémák miatt végül a rendelés két körösre sikerült: először szeptemberben lehetett rendelni, akkor annyian próbálkoztak vele, hogy a weboldal összeroskadt a terhelés alatt, és egy csomó embernek háromszor-négyszer-ötször is megterhelték a kártyáját, így a készlet egy óra alatt elfogyott. Nekem szerencsém volt, rendelni is tudtam, és csak egyszer vontak. :)
    Aztán persze a srácok néhány nap alatt kijavították a hibákat és visszafordították a hibás terheléseket meg felszabadították az így befoglalt darabokat (nagyon korrekt, jó kommunikációval kezelték az amúgy eléggé gáz szituációt), így októberben újra lehetett rendelni őket kb. 1 hétig, amíg még tartott a készlet.
    130 USD volt szállítással meg mindennel együtt az egész.

    (#2023) Vikthor: :D

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák