Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
Heloztok
A pcdome oldalán azt írják hogy február 18.-án jön a magyar verzió ami remélem nem igaz.
Valaki nem tudja hogy kik csinálják a magyarítást?Nem a CD project? -
Volken
tag
válasz katt777 #1697 üzenetére
Köszi a tippet de modokat nem nagyon tudok leszedni mert ps3-on tolom a játékot. De ez az xp gyűjtögetős dolog kezd beválni, habár mint említették elég gyakran jön vmi zavaró körülmény . Na mind1 hátha beindul a játék élmény is valamikor .
Olyan nagyon jó barátom vagy,h ha 2en lennénk egy süllyedő hajón és csak egy mentőövünk lenne hát bizony mondom nagyon hiányoznál.
-
Volken
tag
válasz katt777 #1707 üzenetére
Azért ps-el is egész jól ellehet bohóckodni . Habár a szívem szakadt meg mikor hallottam, hogy kapható lesz magyar felirattal is a játék .
Olyan nagyon jó barátom vagy,h ha 2en lennénk egy süllyedő hajón és csak egy mentőövünk lenne hát bizony mondom nagyon hiányoznál.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Én mikor kijöttem a "Barlangból" a főszálat követve elindultam Megatonba. Ott a CraterSide Supply-ban felvettem Moiránál a Survival Guide küldit. Azt szerintem érdemes megcsinálni, elég sok dologra megtanít játékügyileg is és a világot is kicsit megismered.
De volt jópár quest, ami ugyebár több lépcsős. Egy darabig megcsináltam, aztán mikor már keményebb fegyverek kellettek volna, akkor elkezdtem egy másikat. Átlagosan egyszerre 8 küldetés van elkezdve a listámban. Aztán mindig neki-neki ugrok egy-egy "lépcső"nek. De tovább nem csinálom, átmegyek egy másik küldire, majd folytatom valamikor
A "csak úgy kóborolok valamerre" nem szokott jól elsülni. Vagy csak ilyen városnéző körút szinten kifullad és nem találok semmi érdekeset, vagy belefutok egy egész hadseregbe, amit nem tudok likvidálni.
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Volken
tag
válasz katt777 #1709 üzenetére
Hát ebbe most belemehetnénk, hogy mi a jobb megvenni eredetiben és igen tűrhető grafikán játszani vele, vagy letöltögetem őket és az árukat meg a pc-be fektetem amit aztán 1-2 év után vehetek újra mert nem bírja az akkori játékot. Ne érts félre én is pc párti vagyok csak mióta megvan a ps3 elég sok előnyt véltem felfedezni benne. De fps-re marad a pc. CSS-t azért mégiscsak nehéz lenne joy-al nyomni .
-
katt777
félisten
Miért PC-re nem lehet megvenni eredetiben? Vagy te nem szoktad? Mert nekem ált. sikerül. Csak nem 16k, hanem 10k, vagy még olcsóbb egy progi, egészen 1-2k-ig, ha tudsz kicsit várni. Számold ki, hány program MEGVÁSÁRLÁSÁVAL jön ki már egy elfogadható PC-re való.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Volken
tag
válasz katt777 #1712 üzenetére
Hát most direkt megnéztem pár címet és vagy ugyanannyi vagy 1-2 ezerrel drágább csak. Plus konzolra is ugyan így vannak pár ezres játékok is pl.: Burnout paradise ami nem egy rossz játék nemrég láttam vhol 4000 pénzért. De ezen elvitázhatnánk reggelig, hogy melyik a jobb meg, hogy ki húzta meg kinek a haját. Rengeteg pozitív és negatív tulajdonsággal rendelkezik mind2. Csak nem szeretem ha valamit úgy fikáznak le, hogy nincsenek vele tapasztalatai.
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz BigBadPlaYeR #1710 üzenetére
Erre mondják, hogy szégyen a futás, de hasznos!
azért jó taktikával a nehezebb ellenfeleket is le lehet lőni.....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
katt777
félisten
Nem fikáztam semmit, tényekről beszéltem. Te magad mondtad, hogy a konzol miért rosszabb, de ha én mondom, az akkor is tény, nem fika. Ami engem játék érdekel, azt egyet sem láttam 16k alatt konzolra (OK, 15.990). PC-re is van, amit eleve olcsóbban adnak ki, és nem is mind vacak.
-
nagyúr
-
horvathkrisz
addikt
[A játék várható magyarországi megjelenése: 2009. február 14.]
Miért módosították a dátumot február 22-ről 14-re?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz horvathkrisz #1718 üzenetére
Szerintem azért, mert késik.
Pitterix: jó-jó, de attól még nem életszerű, hogy nem loccsan vízharmattá a randa feje, hanem csak jön a husángjával. Mondjuk azt szeretem, amikor kap egy kritikus sebzést, és elszalad... na oankor utána rohanok, és puszta kézzel verem agyon.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
mr.saint
tag
válasz horvathkrisz #1718 üzenetére
Azért mert rohadjanak meg
-
Pitterix
őstag
De ebből kifolyólag, akkor a Te fejed is szét kéne, hogy fröccsenjen egy lövéstől, ami a buksidon ér....az elég életszerű lenne, csak nem tudnád végigjátszani még very, heavy easy fokon sem.....
Milyen gonosz vagy, hogy kézzel agyon vered, ha elszalad, én legalább lelőni szoktam, az nem fáj annyira!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
nagyúr
válasz Pitterix #1722 üzenetére
Inkább loccsanjon szét az is, mert akkor lenne reális, érted. Ezért szeretek csézni is. Ha fejbe somnak, akkor kampó. Max visszatöltöd, ha eltrafál valami mesterlövész.
Gondolkodott volna előtte a nyomi raidere.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
katt777
félisten
-
frame>24
addikt
válasz katt777 #1726 üzenetére
Az Oblííívion igényes harcrendszere?! B*zievagy?
Tudod, mi volt a röhej, hát kész:
pl. olyan varázslatokkal, amelyeket magadra nyomsz (pl. conjuartion, illusion, restoration kategóriákban), egy helyben állva fel tudtad magad csítelni, (felnyomni a skillt) ugye folymatosan castolod magadra --> a használattól nő a fejlettsége. De mondok mást is: valahol délen (talán Leyawiin-ben) valami questnél adtak egy Staff of the Everscamp-et, ami mindig 4 scamp-et castolt, ha megölted őket. Ezeket egymás után folyton kinyírva a destruction spell-osztályt is fel lehetett tuningolni. De ugyanígy harcosok is tápolhattak a scapmeket csapkodva... Meg ez a "veled együtt fejlődik a nép" -rendszer, hát szevasz!Ajánlom szíves figyelmedbe az Oblivion topik I. Archívumának ( #4478)-as hsz-ét. A keresés gyönyörét meghagyom Neked, mer' hát magamat hotlinkelni mégiscsak tré.
Amúgy nem szóltam volna be, ha nem nyomatnád ITT állandóan ezt az Oblivion-FÉTIST!
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Power Armort szeretnék használni.
Haladtam a főszálon, GNR-es küldit megcsináltam. A Broderhood of Steel-nél pár csávó azt mondja, hogy beszéljek azzal a csajszival (Elder Lyon azt hiszem), hogy adjon engedélyt a power armor trainingre. Azt mondják, hogy a laborban van ("...in the Lab"). Csak nem tudom, hogy merre van a labor... Valaki tudna útmutatást adni?Előre is köszi!
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
DerStauner
senior tag
no, föltettem én is, nem bírtam várni a magyarral, meg hát úgy is azt hallottam, hogy szarul sikerült a szinkron.
úgyhogy föltettem a német verziót.
minden max-on, ini mókerrel a beállítást is belőttem, és stabil 60-70 fps van, igaz, a gpu load 99%, de hála a jó hűtőnek, a gpu csak 48-49 fokos (memio 60).
még csak most kóstoltam bele (most érkeztem az M betűvel kezdődő városba), de a tutorial-t hosszúnak találtam.
-
Pitterix
őstag
válasz BigBadPlaYeR #1728 üzenetére
Azzal én is sokat kínlódtam, de nyilakkal jelöltek mindent, az alapján könnyű megtalálni!
Lent meg nekem kiírták a nevét egy szoba fölé, de szerintem kicsit bugos volt, mert mikor sokadjára mentem be ugyanabba a szobába, akkor lett csak kiírva a neve....."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
katt777
félisten
válasz frame>24 #1727 üzenetére
"Az Oblííívion igényes harcrendszere?! B*zievagy? " - Ez aztán értelmes beszólás volt!
Nem te határozod meg, mit írok, és azt sem, hogy mi tetszik nekem akár Oblivionban, akár FO3-ban. Mondhatnám FO3-ra: "Te fejlődsz, más meg senki?" LOL Amúgy meg ha pl. fekvőtámaszozol, erősödsz, még ha semmi (más) értelme sincs, tehát a realitást ne az Oblivionon kérd szájon.
-
katt777
félisten
-
horvathkrisz
addikt
A magyar szinkronos lesz? Ezt se tudtam... (Tudom, nagy FO3 fan vagyok )
Remélem ezt nem fogják cenzúrázni! -
frame>24
addikt
válasz attyspocak #1735 üzenetére
van egy erős érzésem, nem értitek ezt az (egyébként valóban erősen szubkultúrához tartozó) viccet
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
DerStauner
senior tag
válasz katt777 #1733 üzenetére
igen, igen, tudom. de a virágboltban vágatlan virágokat is árusítanak. csak körül kell nézni, meg informálódni.
más: eléggé az elején vagyok, most juttattam el egy üzenetet Megatonból valakinek, de fegyverem viszont nuku. van egy rendőrségi gumibotom, azt kész. hol lehet már az elején egy elfogadható fegyvert szerezni??
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
sziasztok. A brothers in arms: Hells Highway magyarítása is 22.-ére volt irégrve, de átcsúszott februárra....mi a helyzet a Fallout 3-al, mivel ennek is 22.-e volt a magyar verzió apja?
És még az is érdekelne, hogy sima feliratot kap a játék, vagy witcher-hez hasonlóan szinkront is?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
cotag
senior tag
Valaki küldene nekem egy kb 60%-os mentést?
kb ott jártam.... -
priti
addikt
Rivetbe Flak kollégával mit kell tenni? Egy piros ruhás csajt kiszabadítottam, de Flak csak a szokásos dumát nyomja, pedig a küldi szerint hozzá kell mennem.
Hardverlesen
-
David89
tag
helló!
Régebben írtam, h a játék kilépeget exe hibával a külső területeken. Namost a swappot 3-4 bgre emelvén ez vhogy megoldódott. De már megint előjött a probléma.
Megaton környékén kb 1-2 perc játék után a játék kilép exe hibával. Felraktam az 1,1 patchet, csináltam töredezettség mentesítést a vinyón( ami bad sector mentes), memtest sem mutatott ki memória hibát. A swappal is próbálkoztam 0-10 GBig, de nem szűnt meg, swap nélkül azonnal lép ki.
Ennél többet már én sem tudok kitalálni, akiknek hasonló gondjuk volt, s megoldódott leírni h mit csinált? -
katt777
félisten
válasz volvoguy #1739 üzenetére
FELIRATOS!!! Kb. 50X volt már szó róla, de írják is ott, ahol megvásárolható. Warez-en persze nem.
Valaki próbálta ezt? Durva ez az 1.2GB-os méret. Kipróbálandó elkezdtem letölteni, de talán késő estére jön le, ha le nem szakad flashgetestül.
-
sinci
tag
Feltűnt több helyen is a Fallout 3 Operation Anchorage, nem sok jót írnak róla, lényegében egy hentelős mod lett belőle [link].
Ami engem érdekelne az az, hogy ha az 1.1-es patch-et felrakom akkor az eddigi mentéseimnek lőttek, nem tudom majd betölteni őket?
[ Szerkesztve ]
-
sinci
tag
válasz katt777 #1745 üzenetére
Megtaláltam írásod.
Közben felraktam az 1.1-es patch-et, a mentések nálam nem vesztek el, ugyanúgy betölthetők.
Az Operation Anchorage-t is sikerült kipörgetni, úgy van ahogy mondtad XP szerzésre tökéletes, 16-os szinttel mentem be és majdnem 19-el jöttem ki a szimulációból.Mindenkinek:
Mielőtt elkezdi valaki a szimulációt!
Mivel minden nálad lévő tárgy elvész miután beléptél a szimulációba és visszatérve sem kapod vissza őket, érdemes minden tárgyat berakni a szimulációs szoba mellett lévő helyiség szekrényébe, nekem ez bejött, minden tárgyam ott volt a visszatérés után. -
ScouserHUN
tag
-
Quiksilver
aktív tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne h nagy hülyeség lenne ha most megvenném az angol verziót? egyáltalán h megy majd ez a csere? kerül ez majd nekem + pénzbe?
üdv.Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
attyspocak
aktív tag
Egy ideje már nem játszottam a Fallout3-al, de most, hogy megkaptam, és feltelepítettem ezt a kiegészítést, gondoltam egy kicsit ismét kalandozunk a kihalt tájon. Azonban amikor egy régebbi mentést betöltöttem, azt kellett lássam, hogy nincs semmilyen ruhám és fegyverem, illetve semmim, meg, amit magammal vittem. Az a felszerelésem maradt, amit letettem korábban a lakásban. Azt hittem eladogatok pár dolgot, hogy pénzhez jussak, ám Megatronban semelyik kereskedésre hajlandó tagnak nincs pénze.
Milyen szimulációt?
Mert én (bár volt már egy szimulációs rész amin túl vagyok ré) nem kezdtem még el tudtommal semmit, csak betöltöttem egy mentést és semmim sincs.
-
attyspocak
aktív tag
Gondoltam teszek rá és kezdek egy uj gamet. Azonban ha a new game kiválasztása után a yes-re kattintok nem történik semmi. Ha meg a legelső mentést töltöm be (escame vault 101) akor még a pitboy-om sem látszik, bár a kezemen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest