Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
!!Hamster!!
tag
nincsa valami új hír papa? :S
-
alien_
őstag
Hivatalos borító!
Megjelenés: 2008. November 28.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
alien_
őstag
Ide vele, msot azonnal
Swarm is coming.
-
!!Hamster!!
tag
télleg, a gépigényről nincs hír eddig semmi? hallottam hogy valami oblivion motor lesz a grafikában.. bár nemtudom. volt egy-két évük kiadni valami újat, szebbet.
-
alien_
őstag
válasz !!Hamster!! #156 üzenetére
Ha Obvilion-t vitte a géped, akkor ezzel sem lesz probléma, max pár kompromisszummal...
Swarm is coming.
-
frame>24
addikt
Kicsit Tactics-oztam a hetekben. A következőt találtam (perk leírást kő' nézni) Emlékeztek még a perk verseny nyertesére...? Nem oszt-nem szoroz, meg semmi különös, csak egy UP a topiknak...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
alien_
őstag
Swarm is coming.
-
frame>24
addikt
Hiába. Én már szinte csak ezt várom idén, mint game-et. Nem is újítok addig semmi hardvert, amíg ki nem derül, hogy a Fallout 3-hoz mi a recommended. Legalább ezt az egyet szeretném megalkuvások nélkül tolni.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
alien_
őstag
Ha minden igaz, nézdahátam lesz..
frame>24: Most eléggé megtorpant a vga piac, hiába az új kártyák, egy 8800gtx (1280x1024) felbontásban még mindig visz mindent normálisan, szerintem egy hasonló kaliberű kártya ehhez is elég lehet..
Én azért rámozdulok még FarCry2-re is, na meg a StarCraft 2-t várom, bár az nagyon úgy néz ki, hogy csak jövőre jön ki..[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Vistaboy
veterán
Lehet hogy ez is ugyanaz, de belinkelem, hátha talál benne újat aki keres.
Amúgy remélem hogy egy 512-es 8800GT-n már el fog futkosni, mert többre most nincs keret.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Wolverine
félisten
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Gyusz
őstag
-
nostrum
tag
Egy link az angolosoknak...
Már előre látom hogy mennyire fog útálni a barátnőm emiatt a játék miatt. Olyan leszek mint egy zombi. Meló vége, és se kaja, se szó se beszéd behuppanok a gép elé, és előtte alszom el...
Rengeteg játékkal játszottam, sok tetszett is, de SOHA EGYIK SEM VOLT OLYAN HATÁSSAL RÁM MINT A FALLOUT 2...
És amióta bejöttek az új 3D-s RPG-k végig arról álmodtam, hogy lesz majd Fallout ilyen köntösben. Ahogy láttam Bethesdáéknál olyan csillogó szemekkel beszéltek az elődökről, hogy az igazi gyermeki rajongást tükrözött, így biztos lehetünk benne, hogy beleadnak apait-anyait....
In space, no one can hear you scream...
-
Darth_Revan
veterán
Gépigénye remélem nem lesz nagyobb mint az Assassin's Creed-é (grafikailag szerintem kb ugyanolyan jól néz ki mind2)
Felőlem eltolhatják még 3 hónappal, ha cserébe egy jól optimalizált játékot adnak. (végülis ez az egyik legfontosabb dolog a sikerhez)
Nah de ha egy Crysis gépigénnyel adják ki, akkor lehet, hogy mégse fog a polcomra kerülni[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Picit fordítgattam a cikből (persze teljesen szabatosa), lényegi infókat leszűreve:
Washington D.C-ben fox kezdeni. A játék elején karakter kreálás: kinézet kiválasztás stb.. Anyád neve Katharine, apádé James (tudós), stb, aztán vmi nagyon rossz történik mutaerral a születésedkor...
Évekkel később: folytatódik a tutorial mozgás megtanulása, S.P.C.I.A.L. könyv, ahol az attribútumok és képességek vannak
10 év ugrás: Beszéd tutorial Pipboy 3000 megismerése
Később több ilyen jellegű tutorial leszVagyis bele lesz szőve ajáték történetébe a tutorial.
Random encounter-ek is lesznek (mindenki emléxik rájuk, életlenszerű események). Dogmeat is feltűnik, mellénk is szegődik: lehet küldeni különböző cuccokat keresni: kaja, orvosság, még leesett fegyverek után is. Ha nincs a közelbe semmi iylesmi, akkor eltűnik egy órára
Ezután megint helyszínváltás, feral ghoulokkal teli rom (ezek teljesen agyatlan agressive ghoulok, akik a sugárzás következtében elvesztették az eszüket). A nagyobb tesójuk a glowing feral ghoul ami sugároz is, ezt jelzi a pipboy giger-számlálója. Gyorsak.
legkönyebben real-time-ban ölhetjük őket 9 mm-es géppityuval burst módban.
Néha érdemes turn-based (VATS) módba váltani, hogy célozni lehessen. Az utolsó (halálos lövés slowmotion-be fog megjelenni, láthatjuk a szértepülő ghoul-cafatokat (blody mess perkell még durvább )
Ezekeután power armoros ipse csapat super-mutánst írtA játék még alpha-statusban van 20 óra játékidő a fő küldi és többezer óra kiegészítő
tiszta kezelőfelületre törekedtek.Hát kíváncsi vagyok mi fog kisülni nelőle, Nekem ez a real-time-turbased váltás nemigen szimpi, de meglátjuk...
We are analog players in a digital world
-
nostrum
tag
Ha nem akarsz váltani, a VATS-re, nem kötelező. A játék 100%-ban végigjátszható lesz anélkül is. Inkább csak főellenfelek ellen, vagy keményebb nehézségi szinten hasznos, ha használod. A számolás ugyanúgy ott van a valósidejű harc közben is, tehát ha a célkereszt valaki fején van a ravasz meghúzásakor, akkor azt a fegyver minőségétől, pontosságától, távolságtól és hozzáértésedtől függően valamilyen százalékos eséllyel bucin találod, a VATS csak segít átgondolni és latolgatni az esélyeidet, és néhány jó kis cinematikus effekt is bejöhet, amit nehéz lenne real-time kivitelezni. Ha a Bethesda nem siklik el a részletek fölött, baj nem lehet. Az originál Fallout-ban "deatails were everywhere"...
In space, no one can hear you scream...
-
m4rc!
őstag
-
frame>24
addikt
"sorsát senki sem kerülheti el" a hír kommentjeit (is) olvasva számomra elég elkeserítőnek tűnik most a helyzet...
[ Szerkesztve ]
-
maedve
csendes tag
Ahoz képest hogy semmit nem tudni a játékról, már alig több mint fél év van hátra megjelenésig...
Tudok lelkesedi, de a józan ész azt mondatja velem, hogy kb akkora csalódás lesz mint a Crysis volt
-
frame>24
addikt
A gothic3-szerű bughalmaz( ) tűnik most valószínűnek, már csak azért is, mert utóbbi időben divat lett ilyesmiket elkövetni, hacsak pl. a "Buggate Londonra", Two Worlds-re, (vagy szinte akármire) gondolok
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Érdekes, ha azt akarják, hogy ne legyen megkülönböztethető a konzolos és a PC-s grafika, akkor miért pont az XBOX a mérvadó? Egy PC-ből sokkal többet ki lehet hozni. Inkább lebutítják az XBOX szintjére, mert most az a menő, hogy konzolra fejlesszenek.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
-
norbiphu
őstag
multiplayer lesz benne?
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Vistaboy
veterán
válasz norbiphu #183 üzenetére
Szerintem lesz. Legalábbis eddig nem jelentették be hogy ne lenne benne...
-
m4rc!
őstag
-
alien_
őstag
Swarm is coming.
-
m4rc!
őstag
Nem tudna esetleg vki segiteni a megrendeleseben?
-
alien_
őstag
-
Vistaboy
veterán
-
m4rc!
őstag
-
Kraptor
őstag
Lehet, hgoy öregszem de nekem a az igazi Fallout jobban bejött, meitt hirtelen több a marketing mint game...
-
Gergello
addikt
Nagyon pénzhajhász dolognak indul. Survival pack, CE, Ost ezek lebegtetése helyett inkább a játékból adnának valamit a concept artokon kívül. (Talán volt egy két screenshot is, na meg a trailer ami nem is ingame) De ez persze nem meglepő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest